Project Alpha Season 2 Blogger’s Launch - Edisi Merah

okie!

macam saya katakan dalam entry lepas, hari ini adalah hari entry Project Alpha. hehehe banyak pic yang nak ditepek. tunggu nak di-edit saja ni.

entry ini, entry Merah. haaaa saya pasti kawan² boleh agak mengenai apa & siapa. yer! yer! 10 markah untuk anda kerana meneka dengan tepatnya.


snap dari jauh. yang merah tu RedDaddy oke


me with my idola, RedMummy


nasib baik tak jadi tangga. tQ heels ku yang menjadi penyelamat. hahaha

phew! akhirnya dapat juga saya bertentang mata dengan idola saya ini. seriously, saya gugup gila. tak tau nak tanya apa, nak cakap apa, nak borak apa ngan RedMummy. rasa diri kerdil je. ihiksss

RedMummy ni peramah je. walau dia penat baru balik dari kerja & terus datang ke e@Curve di Mutiara Damansara, beliau tetap maintain cun & vogue oke. senyum tak lekang tau.

p/s:ini bukan edisi membodek oke. ini penilaian jujur dari saya yang telah face-to-face & berbalas email & ber"tweet" dengan beliau selama ini

Project Alpha Season 2 Blogger’s Launch

it's happening!!!!

orang lain dah up entry ni malam kejadian, saya? almost 1 week dari hari kejadian baru nak up. hehehe kes malas nak pilih & edit pic + amat mengantuk sekarang masa kerja. huwaaaaaaaaaaaaaaa

ok ok. saya amatlah seronok bila dapat jumpa dengan most of top blogger yang featured in Project Alpha, online TV Nuffnang. top blogger from Season 1 pun datang. best! best! amatlah happening sampai saya lupa nak makan & minum free kat situ. ruginya!!!

takmo tulis panjang². kita layan pic ekkk...saya tak puas lagi ni, asyik tengok pic saja bila masuk kerja. hahahaha (aktiviti seorang pekerja shift malam)


nampak ayu plak diriku ini. hahaha


kawan saya yang dah macam adik saya

macam biasalah, kalau ada event² macam ni, saya pergi ngan dD. kami sama² dapat invitation. supposedly, saya bawa lagi 2 orang kawan saya. tapi dek kerana drama 3 babak dengan dD petang itu, semua plan dirombak. hahaha kuat merajuk woooo si dD lampai tu.


kaki si comel & kaki si lampai
Adidas Action 3 penaja rasmi Project Alpha

bunting blogger yang featured dalam Project Alpha Season 2 ada terpacak di lobi Cathay Cineplex. masa mula² sampai, saya dah nampak blogger ini. amboi....amboi...amboi...


bergambar dengan gambar beliau dulu


now bergambar dengan orangnya, Azwan Ali

baik Abg Azwan ni. trademark dia la tu, bergambar dengan gaya tangan macam tu. ihihihi

chop! banyak lagi pic ni. entry hari ni, memang akan penuh dengan entry Project Alpha. so, better korang tunggu next entry ekkk...

p/s:pic lain tak habis edit gi. ihikssss

Plsss Help Me!!

argh!!!!!!

mesti kawan² pelik kenapa pagi² saya menjerit. hehehe agak tertekan la dengan apa saya alami sekarang ini. minta tolong dari kawan² boleh tak?

sekarang ini, kulit kepala saya kering. kering teramat sangat. nak kata dandruff, saya tak berasa gatal² pun plus rambut tidak berminyak. tangan saya ni pulak gatal. gatal je nak garu² kulit kepala ni. alaaa...macam kita nak kikis² la. gatal je tangan ni nak tanggal²kan kulit kering ni. haish!!!

saya pakai shampoo ini sekarang.


almost everyday saya shampoo rambut. dengan harapan di dalam hati, masalah ini akan lenyap bersama buih² shampoo itu. eceh! tapi nan ado yer kawan². ia tetap datang menghantui hidupku ini.

argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tahniah Mommies & Daddies

sukati saya je eja daddy macam tu kan? hahaha rosak...rosak...

lately, henpon saya yang lagi satu sokmo masuk SMS macam ni "Alhamdullillah, saya telah selamat melahirkan blaa...blaaa...blaaa....". yer yer....kawan² saya yang berkahwin tahun lepas, yang berpakat untuk pregnant secara berjemaah, telah selamat melahirkan baby masing². ouh! saya tumpang gembira. bestnya ada baby!!!!

tahniah untuk semua. semoga korang menjadi ibu & ayah yang baik. mana yang dalam pantang tu, sila berpantang elok². jangan monteng² oke.

CONGRATULATION!!!!

[1] Cira
[2] Huda
[3] Tieka
[4] Anum
[5] Ayza

pic baby? tarak! saya pun tunggu diorang bagi kat saya. eeh, tak lupa juga buat kawan² yang dah lama melahirkan. baru berkesempatan nak wish dalam entry khas ini. ihiksss

[1] Julia
[2] Jiji
[3] Faezah
[4] Mira
[5] Noe
[6] Atie
[7] Dira

TAHNIAH!!!! (bilalah turn saya nak terima ucapan tahniah ekkkkk....haish, gatai!!!)

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009