Rent It or Sell It?

holla peeps!

dalam simpanan saya, ada 1 baju yang saya amat pasti tak akan pakai ia lagi. hihi sebab dah tak muat mungkin or memori pada baju itu yang memedihkan. ouh! tutup cerita.

saya berkira² samada nak jual atau sewakan sahaja baju ini. dalam fikiran saya, saya berat kepada jualkan sahaja. hahaha

material bought from Jakarta. dijadikan kurung moden dari lace warna putih & satin warna cream untuk bahagian dalam. ada labuci pada lace & corak benang warna pink. tempah di Faiz Boutique, Subang Jaya.


corak pada lace


bahagian depan


bahagian belakang

kepada sesiapa diluar sana yang berkenan dengan baju ini, tinggalkan komen anda & email address. i'll reply you with the price.

jual murah² saja. siapa cepat dia dapat!

The Ring

hoooyeh!!!!

already bought wedding ring for me. really heart the ring, the design, the diamond & everything bout it. mr X pilihkan sebab saya sudah rambang mata. tengok ini santek, tengok itu santek. habis saya pusing 1 kedai itu tengok semua koleksi mereka. 4 rings sarung di jari but I still cant decide. hahaha tamak haloba sungguh!

end of this month will buy the ring for him. boleh tahan juga taste mr X tau. kopak saya! hehehe tak kisah. janji my Sayang pakai ring tu sentiasa & don't gatal² dah.

sementara tunggu ring saya dibesarkan, almaklum, jari tangan saya comey lote & gebussss sangat, saya survey² rantai tangan & rantai leher. aduh! seriously, saya amat rambang mata. both of it tu optional saja. if mr X ada extra budget, we will consider to buy it.

kalau terlebih ongkos, will consider a set of jewelry sebagai hantaran. hahaha

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009