I'm Sorry

Again, short entry from me for today. kawan² blogger yang rajin singgah sini, click² adv, bagi award & follow blog ReLyZa ini, saya sedaya-upaya membalas segala jasa kawan². saya sedikit sibuk dalam 2,3 minggu ini. biasalah, bride2be yang segala perkara if possible nak DIY. hehehe

bila masa kerja, saya akan cuba return all your favor. seperti yang sedia maklum, saya kerja malam. so, siang agak kurang nampak saya online yer. dont worry, masa NN bangun tidur, saya pasti ada untuk kawan² semua. sedikit tip untuk kawan² yang saya dapat masa pergi office Nuffnang tempohari. adv itu semua di-up pukul 12am setiap hari. setiap adv ada quota per click ia setiap hari. so, bila dah sampai daily quota itu, adv tu pun akan masuk tidur. (maybe kawan² dah tahu tips ini)

jutaan terima kasih tak terhingga untuk kawan² semua. sayang kalian!!!

Quick Update on Our ONE Day

yeahuuuuuuuuuuuuuuu!!

dah boleh menikah dah. hahaha just a quick update. mr X dah settle-kan part permohonan menikah for his side. insyaALLAH, early of April, I will settle my part. book Tok Kadi yang pentingnya.

will update later about the process.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009