My Wedding Shoe

holla!

lama tak update tentang ONE day saya & mr X. saja melarikan diri sebentar dari memikirkan tentang ONE day kami. fuh! makin nak dekat date ia, makin saya rasa macam² yang tak siap lagi. so, before saya stress & gila, baik saya 'rest' sekejap. kehkehkeh

next month, insyaALLAH, adalah 1st fitting wedding dress saya. ouh, tak sabarnya nak tengok hasil. hari tu, incik designer ada call saya bertanyakan tentang lace. haish...seyes tak sabar!! (cepatlah hilang lemak² tegar ini)

saya plan, masa pergi fitting nanti, nak tunjuk pada designer pic wedding shoe yang saya verangan nak pakai masa ONE day saya. jadi, aktiviti meng'Google' dilancarkan. hahaha saya kena pilih 2 design. 1 untuk majlis di sebelah saya & 1 lagi untuk majlis di sebelah mr X.

hasil Google saya!
kasut yang gunakan lace. nice & look sweet. lynda, make sure ur wedding shoe also made from lace ok!








cantik gak kasut diperbuat dari lace. saya nak lihat dulu lace saya either sesuai atau tidak digunakan pada kasut. if suitable, basic material my wedding shoe is lace.






design yang ini nampak modern & so gorjes! sesuai la kot dengan wedding dress saya yang ala² modern itu. apa pendapat kawan²?










design yang ini pun menarik. hiasan lebih tertumpu pada bahagian hadapan & atas kasut.

yeah! saya sudah punya idea untuk wedding shoe saya. syuhhhh! diam². kena bagi surprise sikit. kehkehkeh

p/s: credits all pic to the owner

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009