Featured in Project Alpha Season 2?

holla peeps

masih tak habis lagi cerita Coffee With Nuffies okeh. yang ini ter'delay' 1 hari. semalam tak berdaya nak buat entry baru sebab tak cukup tidur. sowie yer kawan².

macam mana kalau saya terpilih masuk Project Alpha? hahaha harus ramai "carutsss" saya. well, mana tahukan, rezeki orang kita tak tahu. (verangan la ko, anor)


me with man of the show, David


three of us. again, macam tangga!

best sangat dapat jumpa dengan orang kuat Project Alpha. David Wong. beliau amatlah friendly & a bit talkative. sempoi jer. kami juga diberi peluang tonton video Project Alpha Season 2. pergh! special tak special-lah petang kami di office Nuffnang.

David, meh amik saya untuk Project Alpha Season 14. asal Season 14? mungkin masa tu, saya dah berdiri sama tinggi, duduk sama rendah dengan top blogger yang lain. hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009