My Favourite Surfing Spot

morning dearie

aiseh, saya dah terlepas 2 minggu, 2 topik. takpe². start from this week, saya tak mau miss out dah. chaiyok chaiyok anor!

apa yang saya mengarut ni? kekkehkeh kawan² boleh tahu tentang ini kat sini. cubaan melarikan diri dari stress dengan segala preparation ONE day saya & mr X. so, saya mengerah fikiran kreatif saya untuk menaip entry mengenai Project Alpha ini.

for this week, the given title was "My Favourite Surfing Spot". Nak tahu di mana saya ketika entry ini ditaip? jeng jeng jeng... (hopefully, my office-mate tak baca entry ni. kehkehkeh, freely kantoi plak saya)


buntang mata ngadap Hagumi sambil perah idea

pic taken at my office. masa ni pukul 03:11AM. yer yer, saya surfing masa bekerja. tips untuk elak mengantuk ni.


di sinilah favorite surfing spot saya di malam hari (working days only)

dalam bilik comel inilah, saya surfing. sambil bekerja, saya membuat entry baru. sambil reply email client, saya blogwalking. sambil perhatikan system, saya reply komen blogger. sambil jawab phone, saya tweeting. senang cerita, 2 in 1 lah semua menda. semuanya "sambil menyelam minum air". ekekekeke

saya tetap ber'surfing' even di rumah. walaupun saya kerja malam, sepatutnya balik ke rumah, saya cover tidur. nan ado yer kawan². saya akan 'online' dulu. cari mood tidur kononnya. hahaha wanna see my favorite surfing spot at home? taraaaaaaaaaaaaaaaaaa


atas lantai jer

surfing spot saya di rumah come with full package. complete dengan tilam, bantal, comforter, TV & makan² minum². saya bebas membuat aksi gaya bebas while surfing. favorite surfing spot saya semasa di rumah sama saja. tak kira siang atau malam, hari bekerja atau tidak.

tak kisahlah, walau di mana pun favorite surfing spot kita, yang penting, internet connection wajiblah super power. that's the main thing-lah.


P1W1max yang mula mendapat tempat dihati pengguna internet Malaysia

selain itu, favorite surfing spot kita itu haruslah selesa & aman damai. iyer lah, kalau bising sangat, macam mana idea nak datang untuk buat entry baru? betul tak? if not, bersawanglah blog kita. hihihi

di mana pula favorite surfing spot kawan²?

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009