face mist

hello dearie

nak tanya ni. dalam keadaan cuaca panas sekarang ini, elok tak kita guna face mist spray? tiba² saja berasa saya perlu lebih menitikberatkan penjagaan kulit wajah saya. nak jadi "panten" ni, haruslah cantik da bomb, kan? hehehe



macam ni ekkk nak pakai face mist spray ni??

any cadangan dari kawan² tak which face mist spray is suitable for combination skin type like me? saya nak pakai tapi ngak tahu mana sesuai.


Body Shop

L'Occitane

Evian. pernah nampak kat blog SiS aMie

pelbagai jenama face mist spray

plss guide me my dearie. mana tahu, sedikit sebanyak boleh buatkan saya tampak segar & menarik. .(ouh, sila jangan perasan aNoR) erk! perasan tak semua face mist spray yang saya tepek adalah berwarna pink. i like!!!

argh!!! mencik betul dengan minyak² di muka ini. apa patut saya buat untuk kurangkan penghasilan ia???

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009