big pinky bear....tQ Sayang!

hi sweetie,

this entry specially dedicated to my love, mr X. tQ Sayang for the big pinky bear. gurau² jek. tak sangka Sayang belikan. muahssss Sayang!

still searching the nice name for the big pinky bear. any idea anyone?




big pinky bear nak balik PA

after this, big pinky bear kena pakai seat-belt okeh! safety first... hihihi

i'm so lucky!

hello dearie

panas betul petang ini. saya guna 2 kipas. satu kipas siling & satu lagi kipas bawah. masih tak cukup kerana rasa bahang yang amat sangat di luar. saya rasa, sudah tiba masa pasang air-cond untuk hall pula. (Mak, Ayah...sila approve cadangan Along yer)

saya berasa amat bertuah kerana mendapat designer yang really really understand what i want. saya ni kan ala² cerewet & dalam kepala pula, bersepah dengan bermacam² idea. sudahnya, mengharapkan orang untuk merealisasikan idea² saya. hehehe

last week, pergi ke butik untuk settle-kan half payment. beliau tiada ketika itu. saya pun menggodek² kain baju yang ada di butik beliau. ouh! suka sangat sebab beliau teliti juga orangnya. saya ternampak satu lace warna kuning gold. cantik sangat (pada pandangan saya,lah). saya berkata dalam hati, "untungnya orang yang akan pakai lace ini nanti."

guess what???

rupa²nya, lace tersebut adalah milik saya! yeahuuuuuu...saya amat suka. corak ia cantik. beads pun tak sarat & yang penting, ia berwarna ala² pink gitu. auwwww...itu sebab saya kata saya bertuah punya designer seperti beliau. beliau tahu apa taste saya & tak jemu layan kerenah saya. hehehe


insyaALLAH, April ini first fitting buat saya & mr X. tak sabarnya!! tak sabar nak tengok hasil sketch in real.

well, dalam tak sabar itu, sila jangan berselera besar kerana saya perlu gigih menyahkan lemak² degil saya. pergi kau lemak jahat!!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009