Lacey Umbrella

hello sweetie

seronok rasa bila sibuk² prepare untuk ONE day saya & mr X. pada rakan² yang sama situasi seperti saya pasti faham kenapa saya kata seronok. ihiksss buat mereka yang sudah lepas, mesti rasa nak kahwin lagi sekali. betul tak? hehehe

dari picca ini, agak² boleh kenal tak apakah ia?


yeah! pandai kawan² teka. yup! ia adalah pemegang. pemegang apa?? jeng jeng jeng



cantik sangat bila tengok in real

OMG! OMG! tak sangka akhirnya saya memiliki juga payung lace ini. pada mulanya, saya tengok payung ini dalam blog Sis Aziriah. terus saya jatuh cinta & mahukan payung itu juga pada ONE day saya kelak. feeling ala² princess je nanti. hahaha

saya berasa amat bermurah hati pula. pada kawan² yang mahu gunakan payung ini pada hari berbahagia kawan², boleh hubungi saya. saya rent out this cute umbrella untuk bride2be. yang bukan bride2be juga boleh rent it

kalau guna payung ini untuk pre-wedding shoot pun menarik kan? pakai pula gown or white dress. phew!!! really omputih!

p/s: just leave ur comment & email

should read this.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009