Ticker

hi semua!!!

baru hari ni nak hapdet semula blog. before this, asyik type then save. pastu, biarkan saja di draft. hahaha nantilah saya publish entry² yang ada di draft tu. kena amend sikit.

masa online, terus jenguk blog sendiri. saya terkejut! perasan tak ticker kat left column tu? meh saya tolong tepek picca ticker itu.




haaaaaaaaa nampak tak bezanya? ada ke patut, usia baby dalam tummy ni lagi tua dari usia perkahwinan Papa & Mommy dia? boleh buat kontroversi ni. hahaha macam artis plak. dah lama perasan ticker tu macam mengong je. malas nak layan. tapi, yang ini macam ketara plak. agagagaga

ada tak ticker yang kira tepat? banyak songeh plak saya ni...

2 Comments:

Cik Puan Fara said...

umur baby mmg akan lebih 2minggu kn sbb dia kira dr 1st day last period?

♥♥relyza♥♥ said...

diane, kalo dlm kes aku...dah bukan lebih 2week. patut lebih 1bln. agagagaga period cycle aku tak betul. doc tak bg EDD based on LMP pun.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009