Feeding Bottle

start shopping barangan baby semula. see, saya mampu bertahan untuk seketika saja. cannot tahan meh! selagi tak lengkap semua barangan dalam checklist tu, selagi tu tak dok diam.

cuci² mata kat blog barangan baby, langsung terORDER feeding bottle untuk baby. saya beli di sini. memang dah set nak baby pakai feeding bottle yang ini. banyak baca review tentang bottle yang ini & semua yang guna amat berpuas hati. ada sedikit review tentang bottle ini di sini. ahaksss....hope dapat save duit Mommy dari tukar² bottle baby every 6 months, maximum!


thanks to uncle Google for the picca

tak sabar nak tunggu ia sampai. nanti dah sampai, saya buat more review ok.

6 Comments:

fia said...

wah dah nak bersalin ya..lamanya fia tak on blog tahniah ya...

Cik Puan Fara said...

smlm ade sale kt ECM.

Express Microwave Steam Steriliser RM104 jer... N/P rm203 rasenye..

Philips Avent: PP Feeding Bottle 125ml (4pk) RM33 jer

hasben aku ckp beli la kalo nk tp aku ni xpenah amik tau psl bende ni, konon nk blk sevey harga dulu..

ni cek online, rase nyesal plak x beli :((

♥♥relyza♥♥ said...

fia, ada lg 3bln+-. hehehe tQ ye

♥♥relyza♥♥ said...

diane, org tua2 pesan jgn beli awal2 barang2 baby. tunggu dah 5,6bln nanti. relax, sale brg2 baby ada banyak & selalu. sempat aje ko g. aku memang tak rajin nak ke warehouse sale. ihiksss

Matjoe said...

salam relyza, mcm nak sama jer due dgn wife matjoe.

btw, sementara baby keluar, jom la joint contest saya:
CONTEST AZAM 2011
kalau ada kesempatan joint tau. mana tahu boleh menang

♥♥relyza♥♥ said...

matjoe, wife due bila?

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009