Babymoon at 19 weeks

cerita ni dah basi pun. dari sehari ke sehari nak type tapi no idea how to start. ni pun setakat nak tepek² picca aje kot.

plan since bulan Mac 2010 akhirnya terlaksana. tak sangka pergi ke Bandung sekali dengan baby dalam tummy ni. kawan² nak tahu, saya mula rasa baby's kick seawal minggu ke-17. awal tak? masa ke Bandung before touch down airport Bandara Husein Sastranegara (full name okeh), amat ketara baby menendang. itulah for the first time, Hubby Sayang rasa tendangan baby. kami berdua feel so excited masa tu. dalam flight pun jadi. agagagaga

dah tersasar dari topic plak. layankan saja dulu picca kami berdua yer (yang lain kemudian yer)








see, saya membesar dengan jayanya right? 1st time kaki bengkak² penangan jalan non-stop & gigih mendaki gunung berapi.

6 Comments:

Cik Puan Fara said...

ohhh perut ko :)

Makbed said...

ibu yg sehat.... aagaggagaga

*~nadia~* said...

bestnye anor gi jalan2:) jaga kesihatan tu ok, mkn yg berkhasiat je, yg x berkhasiat tu mkn pas abis pantang haha:)gurau je. anyway, really happy for u dear!

♥♥relyza♥♥ said...

diane, nnt perut ko pun cam tu gak...agagaga

♥♥relyza♥♥ said...

makbed, sihat & kuat! kuat berjalan...ihiksss

♥♥relyza♥♥ said...

nadia, baik! nasihat diterima. ihikssss

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009