Yang Pertama

tadaaaaaaaaaaaa


inilah baju untuk baby yang Papa & Mommy beli untuk pertama kalinya. nanti baby boleh pakai masa kita first time bebas dari kurungan berpantang. hahaha

shopping time holiday lebih ingatkan barangan baby dari diri sendiri tau.

8 Comments:

MahaMahu said...

Wah cantik baju pandai kau pilih hehehehe.... dan confirm ker girl or boy...

♥♥relyza♥♥ said...

mady, baju baby sume cantik2, comey2 weh...tak terpilihnya nanti.
boy or girl? agak2 ko...ihiksss

k|ree said...

comel..kiree pun ada beli utk pakaikan dia akikah...dan terus pulang ke rumah sendiri....huhuhu...:)

Lyn Yusoff said...

Comelnyer dik..
kak lyn plak yg excited..
tak sabar nak tgk baby... hehehe
jaga diri & kesihatan tau...

♥♥relyza♥♥ said...

kiree, wah! dah siap belikan pakaian utk akikah. anor byk lg tak beli. baju yg dah beli less than 15 pcs. hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

kak lyn, nanti kena jumpa tau. tak dpt jumpa masa anor blom jd mommy, kita jumpa pas dah jd mommy. ihiksss

ally said...

abor..baju yg cantek..baby boy ek?

nadiah said...

wah dah beli baju ek. comel jek. sesuai utk bby girl dan boy ni. pndai pilih. hehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009