Update Untuk Baby

baby,
since hari kita ke KK, Mommy dah mula sakit² tekak. hidung mula selesema. haish! Mommy tak suka bila dalam keadaan macam tu. tu tanda² yang Mommy akan demam. balik dari KK, Mommy lunch simple² then Mommy tidur.

dang! bangun dari tidur, badan Mommy panas sesangat. kalau baby nak tahu, ni 2nd time Mommy demam untuk this month. last week pun Mommy demam sampai Mommy MC sebab masa tu Mommy tak lalu nak makan. kali ni Mommy tak ambil MC sebab MC Mommy dah nak habis & hari Khamis tu, kawan² kerja Mommy 2 orang MC. kalau Mommy MC gak, maknanya the whole day department Mommy takde orang datang kerja. hehehehe

Mommy tak kisah. kerja malam pun relax. sambil² buat kerja, Mommy boleh cerita² di blog untuk baby. Mommy bawa semua bekalan ubat & tampal Koolfever. ada rasa kurang sikit. tapi, tekak still perit sebab tonsil Mommy bengkak. hidung masih tersumbat & habis Mommy lumur hidung dengan Vicks. ihikssss

even sekarang, Mommy masih tak berapa sihat. takpe, Mommy masih mampu bertahan. yang penting, baby pun kena kuat bertahan yer. Mommy mahu baby jadi anak yang sihat & kuat. baby nak makan apa, buat saja Mommy rasa teringin. nanti Mommy akan dapatkan untuk baby.

pls berkembang dengan sihat & jayanya yer baby. Mommy tak sabar nak tengok baby bila keluar nanti.

4 Comments:

♥ sha ♥ said...

bahaya kalo demam time2 preggy ni tau dear. take care of yourself k..

♥♥relyza♥♥ said...

sha, bahaya ke? haish, takut plak ai

Gadis H said...

pe2 pun take care .... jaga kesihatan tu ^_^ semoga baby always sehat ...

♥♥relyza♥♥ said...

gadis H, yer yer. tQ & doakan kami sentiasa sihat yer

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009