Me at 17

since today is my special day, I'm wearing new cloth. my first maternity cloth. ahahahah motif sangat. dah la kerja shift malam, pakai baju baru pergi kerja.


me with my 1st maternity cloth. (masih meng'kaver' perut molat)

bukan nak bergaya ke tempat kerja. balik kerja jam 8AM, nak terus ke KK. rutin bulanan para ibu mengandung. sebenarnya, KK dah call saya last week. sebab saya tak datang almost 3 week. saya takut nak ke KK dah. gara² nurse buat tangan saya lebam almost 1 month masa ambil darah during my 1st checkup. terus serik. agagagaga masa ambil darah di Ampang Puteri hari tu, takde pun lebam² & sakit² tau. tak suka!!!

kesan lebam dulu

nak membeli lagilah maternity cloth ni. selesa dipakai & boleh cover kemolatan peyut. agagagaga any cadangan kat mana maternity cloth yang cantik²? saya suka plak maternity cloth yang design macam lama² & cute². ihiksssss

6 Comments:

farahfatihah said...

alolo comeynyaaaa!!!

Makbed said...

cari kat v-mom OU ..

♥♥relyza♥♥ said...

farah, comey ekk...hikhik, malu ai

♥♥relyza♥♥ said...

makbed, akan ku gegar hubby utk bawa ke OU. ngeeeeeeeee

HoneY said...

hani banyak beli baju kat times square. lagi satu kat JJ. weeeeeeeeee... best!

♥♥relyza♥♥ said...

hani, malasnya nak ke times square tu. hehehhe ada gak usha² kat JJ. nanti nak g JJ lain plak

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009