Mari Bercuti!

akhirnya, saya berjaya membuat passport antarabangsa. agagagaga lepas ini bolehlah Hubby Sayang & saya merancang percutian over the sea. eceh!


ada kisah ketika membuat passport ini. will share with kawan² later. amat mengantuk sekarang ini.

8 Comments:

Cik Puan Fara said...

ouch.. nk g honeymoon lg ke?
last week kami cadang nk ke luar sempena besday aku, tp dgn kesihatan aku mcm ni, x nk amik risk.

Skinny Yash said...

trust me! lps ni mesti hari2 nak bukak airasia, mas and look for promotions sana sini! ha ha ha ha

♥✿♥ Fariza ♥✿♥ said...

kak, bestnya...

no worries.
lacey umbrella ada pd sy.
hikhik

♥♥relyza♥♥ said...

diane, tak tau la nak kata honeymoon ke apa. sebab dah ada baby nanti kan. agagaga tp memang teringin nak ke Bali, Krabi.

♥♥relyza♥♥ said...

skinny, hahaha ada org lain yg tlg tengokkan web2 tu semua. hehehe my fren kaki berjalan & selalu update ttg new promo

♥♥relyza♥♥ said...

fariza,
yup i know

Ms.Gegirl said...

wahh..bangganya ko buat pasport ye..hihihi..neway best dpt g honeymon over d c ye ;)

♥♥relyza♥♥ said...

aida, takde makna nak bangga sgt weh. hehehe ni gara2 bandung end of this month ni. kalo tak, tak berbuat gak

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009