Info Ultrasound

this month kerja shift malam. boring! miss my Hubby Sayang so much. every night akan kacau Hubby Sayang main game di FB. but not tonight. huwaaaaaaaaaaa

dah, jangan nak emosi lebih² aNoR!

nak share sikit info berkaitan scan baby ni. hasil carian saya ketika bekerja. agagagagag. sebenarnya hari tu pergi monthly check-up, doc tu scan tapi dia macam refuse nak print out pic scan. haish, hangin betul Hubby Sayang & saya. so, saya plan nak pergi scan lagi nanti. tapi, ada kata² dari orang tua kata tak elok selalu scan. so, try Google mengenai effect scan pada kandungan. nothing negative yang dijumpai. boleh baca di sini. panjang sangat nak di-copy paste.

so, boleh pergi scan. insyaALLAH selamat. maybe both of us to excited. haish, siapa yang tak excited nak dapat anak sulung. permata cinta kami. we plan to collect every month scan pic of our baby. then, put it in album. insyaALLAH, bila baby dah cukup besar & tahu menilai, we will show to our baby his/her pic. tak sabar nak menanti masa² indah itu.

Ya Allah, peliharalah kandunganku ini dari perkara² mudarat di siang & jua malam hari. Amin.

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009