Baby Ketuk Mommy

semalam before tidur, terdetik dalam hati "baby tak pernah pun bagi Mommy rasa baby gerak² dalam tummy" sambil tangan usap² tummy molat. ngeeeeeeeee

then, tengah duduk tengok semut (aktiviti ketika tak mengantuk & bazirkan masa tidur berkualiti), saya rasa macam ketukan dari dalam tummy. right part of my lower abdomen. saya terdiam sekejap sebab nak rasa lagi. ketukan tu pun diam. eeh, pandai main² plak. bila sembang² sambil tengok semut, ketukan tu datang lagi.

ihiksss....adakah ketukan dari baby? comey je rasa ia. tak sakit & buat Mommy rasa happy sangat².

tak sabar nak rasa baby's kick plak. awal sangat kot!

2 Comments:

merahjamboo said...

yayay...dah rasa jugak ek..awal2 mmg rasa sikit2 je..pastu kena dok diam2 n concentrate baru rasa...nanti dah lepas 20 minggu baru makin kuat..selalunya boleh cam kalo baby tgh aktif perut macam mengeras sikit. kalao baby tgh berehat perut slalu lembut je kan..;)

♥♥relyza♥♥ said...

aah...rasa excited sgt². siap hari ni tunggu lg, mana tau dia ada gerak² lg kan. perut mengeras mmg selalu terasa. especially masa tghmlm, tgh bekerja ni kan. ngeeeeeeee...tak sabar nak rasa baby kick plak.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009