17 week & Usia Baru

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!

pinjam kek kahwin hari tu


HAPPY 17 WEEK TO BABY!!!!
hari ni, saya menyambut usia baru sama dengan baby yang baru juga masuk ke 17 minggu. kan best if usia Mommy pun 17 gak. bukan 17 minggu tau, 17 tahun! agagagaggaa

baby,
tahun ni first time Mommy celebrate birthday as a wife. last year Mommy celebrate sengsorang je. masa tu Mommy ngan Papa masih malu² kucing. nak ON ke tak ON. tapi Papa pandai ambil hati Mommy. Papa hadiahkan Mommy brooch, 2 set lagi. cantik! tapi sayang, ada 1 brooch yang kecil tu dah tercicir. since tu, Mommy tak pakai brooch Papa bagi. Mommy simpan molek², takmo hilang lagi.

baby nak tau,
dari last week, Papa asyik tanya pada Mommy nak hadiah apa. Mommy tak tau nak apa. ikut dalam list-dalam-fikiran, ada banyakkkkkkkkkkkk. nak henpon, nak jam, nak baju, nak kasut, nak handbag, nak wallet, nak kereta, nak rumah. hahaha Mommy tau Papa boleh bagi semua tu. tapi Mommy takmo. Mommy nak Papa & baby saja. Mommy nak kasih sayang, cinta & perhatian Papa selamanya untuk Mommy & family kita nanti. tiap tahun hadiah ni Mommy nak. ngeeeeeeeeeeeeeee tak kisah tentang hadiah. Mommy tau, Papa tu full of surprise.

baby kena kuat tau duduk dalam tummy Mommy ni. baby kena berjaya lalui tempoh 40 minggu ni. nanti Mommy & Papa bagi banyak hadiah bila baby keluar nanti.

moga baby jadi anak yang sihat & kuat! sempurna iman & akal. Amin.

4 Comments:

r3d lollip0p ♥ said...

happy birthday my dearie sis.
sayang kamu. jaga diri dan baby ;)

♥♥relyza♥♥ said...

sis, thx so much!!! sayang sis juga.

Nad Nazira said...

anor..anor ikut edd yang lepas period ke yang scan..ade beza tak bile scan? nad beza 2 minggu..:)

happy birthday mummy! takleh bayang la kalau keje shift malam. tak leh nak bukak mate! hehe.

♥♥relyza♥♥ said...

nad, anor ikut EDD masa scan. amat beza kalo EDD pas peyed. dekat 1month. ngeeeeeeee

thx nad! dah tak daya neh nak keje malam. nak benti terus sian pd hubby. huhuhu

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009