Pengantin Baru Nawal & Firdaus

lama betul tak posting. ada la kot dalam 4 minggu kan? hehehe...dah la lama tak posting. tetiba wat entry pasal kahwin. adoyai!

anyway, atas jemputan pengantin, saya berjaya sampai rumah pengantin around 8 malam. gigih pergi ni. siap pakai baju nikah. nak putih punya pasal disamping tammo menghampakan pengantin. nasib baik muat lagi. tapi part perut tak boleh nak cover plak. haish!

saya pergi dengan Kak Ngah, adik saya yang di SA tu. Hubby baru start kerja lepas cuti raya yang amat lama. Hubby tak berapa bagi actually, risau saya drive jejauh sengsorang. but, alhamdullillah, semuanya selamat.

malam pernikahan Nawal amat cantik & wangi. wangi sebab bau fresh bunga melur. ada juga bau bunga rampai. Nawal amat cantik dalam persalinan Unaisah. Unaisah did great job! Nawal juga amat cantik di-transform oleh Lova. eeh, ini pujian bukan membodek ok. pujian tulus ikhlas dari pengantin basi. agagagagaga

ramai juga blogger yang datang. tapi saya seriously tak recognize mereka except Dhiya, Lynda, Yaya, Qistin (if im not mistaken) & Acik. muka masing² dalam picca lain, in real lain. sorry ya pada kawan² blogger sebab saya amat penyegan nak bertegur-sapa tadi. gedikssss!


pelamin melur Nawal




pengantin baru bersama pengantin lama


seorang gadis yang dah ready nak bertukar ke status seorang isteri


kamar pengantin tempat saya melepak


with Acik, one of the blogger

sorry, pic banyak kureng sket quality-nya. yang tu semua saya akan upload dalam FB nanti.

to Nawal & Firdaus, semoga ikatan perkahwinan ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat. moga kalian berdua menjadi suami isteri mithali & dikurniakan anak yang comel². semoga sentiasa diberkati ALLAH swt.

Amin.

12 Comments:

farahfatihah said...

ehhh kamu!!!!! nape xtegur mlm tadi??? huhuu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pelamin yang simple dan cantik! tu yang penting.

♥♥relyza♥♥ said...

farah, ai memalu semalam. hahahaa

♥♥relyza♥♥ said...

osh, yup! simple is better

cik senah said...

masya allah.. lawanya Pn. Nawal.. dalam blog pun comey... jumpak in person pasti lagik lawa kann..? (nak2 pulak setelah disolek oleh LOVA..)

p/s: cik senah tak pi.. (silent reader jekk.. segan aihhh nak pi..huhu.. )

Cik Puan Fara said...

anor,
pengantin mmg la sentiasa cantik so aku tanak kome dh ..
sbb semua psl raja sehari tu mmg superb


tp, aku raase baju ko cantikkkkk laaaa...
baju time nikah aritu ke?

Nad Nazira said...

yang, baru 14 weeks perut dah nampak eh? hehe.


nad baru 12 weeks..tak menyabar nih! tunggu lagi 2 minggu..yey..perut besar sket. tak sabar. tak sabar. ngeeeee.


ape kenelah pempuan ni kan :P

♥♥relyza♥♥ said...

cik senah, aah. pn nawal mmg cantek banget! nak nak tang mata dia tu. ihikssss

♥♥relyza♥♥ said...

diane, yup! baju nikah yg dah sendat tang peyut. nasib baik muat. kena ikut tema, nnt panten tak bg makan cendol. hahaha

♥♥relyza♥♥ said...

nad, tu la. 14wk dah nampak. ntah macamne kalo 40wk nnt. takut!!! hehehe masa raya, baju raya tak muat tau. hazab gile!
nnt nak jupe nad laaa...nad nak jupe anor tak? agagaga

Nad Nazira said...

kalau ade kesempatan boleh jumpe mestila nakkk jumpe..hehe..

♥♥relyza♥♥ said...

OK. mana tau nad turun kL lg, roger2 la tau

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009