Seleraku Ke Laut

morning sweetie

mood sekarang adalah MALAS. hahaha semua menda MALAS sampai Hubby Sayang pelik dengan Cutey Wife dia ini. adakah kerana pembawakan budak kecik dalam tummy ni? (sian baby plak yang dipersalahkan)

macam mana puasa saya? so far OK cuma selera saya betul² ke laut! walau macam mana saya paksa diri untuk makan, tak sampai suku pun nasi yang akan saya jamah. saya cuba makan makanan lain. sama juga. bayangkan, saya berbuka dengan 2 biji kurma & segelas air mangga or air masak. then, around 11PM baru berasa lapar & cuba untuk makan nasi but suku pun tak habis. then how???

saya risau sangat². takut jejaskan kesihatan & perkembangan serta pembesaran budak kecik dalam ni. air masak memang banyak saya minum. sometime sampai 2 botol. kesannya, berulang-alik ke toilet. agagagagaga

saya tak tahu patut buat macam mana lagi. saya takut bila memaksa diri, lastly keluar semua yang saya makan. sama macam tak makan. makanan favorite pun saya dah tak berselera. makan Kenny Rogers pun tak habis. amatlah membazir. ishk...iskh...ishk...

tolong saya kawan², bagitahu apa yang perlu saya buat. kalau ada apa² tips berguna, sila bagitahu yer. rasa tertekan pula...

4 Comments:

dialicious said...

samalah..kita x muntah tp berat turun sikit

Puan nadxoxo said...

Maybe boleh makan kurma byk2.. And doktor sarankan jugak kalau org yg x lalu mkn, kena minum susu byk2. Hope this helps ;)

♥♥relyza♥♥ said...

diah, tu la..nasib tak de muntah2 kan. kalo tak lg haru.

♥♥relyza♥♥ said...

nad, skrg ni memang byk minum air masak je. kurma pun kadang2 lalu nak telan, kadang2 tak. susu pun sama. aiyoh...tak tau camne nak wat g neh

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009