Rezeki Awal

kadang², sekeping picca mampu menceritakan segalanya.


alhamdullillah. terima kasih Ya Allah kerana rezeki awal dariMu ini.

34 Comments:

Syidah said...

tahniah.....jaga diri dan baby baik2..puasa pebuh nampaknya tahun ni!

♥♥relyza♥♥ said...

syidah, aah. nmpk gayanya mcm tu la. ihikssss...tQ beb. awk bila lagi?

Puan nadxoxo said...

congrats!! happy for u :)

nad pun pakai the same home pregnancy test kit masa tau +ve dulu haha :P

take care!

♥♥relyza♥♥ said...

nad, tQ dear. tanya kat SA guardian tu, dia kata org selalu beli dip 'n' tell ni. tu yg beli.
ada 1 tahap, tak percaya. anor beli lagi banyak² tp different brand. hehehehe
nnt share tips tau. awal² ni risau gak

makbed said...

check babycenter.com ok. banyakkan membaca. congrats from us.

♥♥relyza♥♥ said...

makbed a.k.a liza jalil...hehehe tQ beb. mmg byk bahan rujukan & shopping online yg aku dah bookmark kan. hahaha

dD Fabulous | sitekateki said...

uncle D la aku nanti ek...hiksss

♥♥relyza♥♥ said...

nampak macam tu la uncle D. uncle D nak bg Baby Guess kan...opsss

Cik Puan Fara said...

tahniah babe :)

jaga diri extra careful awal2 ni ok

♥♥relyza♥♥ said...

diane, tQ babe. ko bila plak? tunggu ko neh. mana tau sebaya nanti. ngeeeeeeee
ada pape tips, meh share ngan aku ekk

Cik Belle said...

tahniah!! sukenyerr.. jage diri, jage baby bebaik.. =)

♥♥relyza♥♥ said...

cik belle, tQ tQ. awk suka, sy lagi suka. jom lompat sama². ihiksss...

Lyn Yusoff said...

Congrats dear!!!
bestnyer dah pregnant..
jaga kandungan elok2 k & kena byk rest.. :)

♥♥relyza♥♥ said...

kak lyn, tQ so much. so far rasa best sgt2 preggy. hehehe mmg menjaga sehabis baik ni kak. kalo ada pape tips, gtau la ekk...takut & riso ngandung 1st ni.

◕‿◕ M a S s ◕‿◕ said...

congrats =)

irenedahayu said...

congrats ling!!!! kan aku dah cakap.. :D selamat menempuhi alam mengandung yang penuh 'kebahagiaan'....

AmyMizzunderstood said...

congrats!do take care of urself and baby ok?

rose said...

alhamdulillah..tahniah..moga segalanya berjalan lancar..amin..take care k! =)

♥♥relyza♥♥ said...

mass, tQ beb. blh geng nanti

♥♥relyza♥♥ said...

dayu, tQ tQ. hehehe ko kan tukang tilik. tQ dear. nnt share tips tau

♥♥relyza♥♥ said...

amy, i will dear. tQ so much. muahmuah

♥♥relyza♥♥ said...

rose, tQ. amin gak

ally said...

relyza...congrates byk2...mummy 2 be..hehe

.: an :. said...

jaga diri.. jaga pemakanan.. jgn ponteng makan ubat, k? congratz dear! =D

** sorry... slama ni jd silent reader ja... =)

.:Mrs. Engineer:. said...

wow...congrates...betambah lh blogger mommy to be...uhu

Mrs.aisheiteru said...

tahniah! alhamdulillah rezeki syaaban ni...take care yer :)

♥♥relyza♥♥ said...

ally, yup! dulu bride2b,now mommy2b. ihiksss

♥♥relyza♥♥ said...

an, tQ sudi baca blog sy. hehehe tQ dear

♥♥relyza♥♥ said...

mrs. engineer, tQ. aah...kita boleh geng dah. hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

mrs. aisheiteru, alhamdullillah...will take a gud care. tQ dear

Nurulhuda|Adlie said...

anor! congrats, hihi, antara terawal tahu kan aku aritu? kalau tak aku marah! haha.. take care.. later lah bila slow down skit aku n new life kita gosip2 k? :)

♥♥relyza♥♥ said...

huda, aah! ko antara terawal tahu. tu la. nanti kita jumpe2, berbuka sesama ke. amacam? tQ dear. ko pun cepat2 tau

Nad Nazira said...

relyza..nad baru je buat pregnancy test and kuar 2 lines..macam tak percaye pulak. tatau nak share ngan sape..last period 10 julai aritu..so sampai ke harini dah lambat (12 ogos) tu yang nad buat UPT tadi. kire-kire dah 4 weeks lah kan..sok baru nak gi check dr..berdebar pulak..siap bleh bayang2 sok buat upt depan dokter kuar satu line je..huuu..share pape info ye! thanx dear.

♥♥relyza♥♥ said...

nad, tahniah!!!! best tak??? kita hari tu, siap beli 2,3 jenis test kit yg berbeza brand. memula buat, call hubby. hubby suh wat lagi. still same result. esok pepagi terus gi kinik.pkol 8pg tu. ihikssss...2nd line tu a lil bit blur, tu yakin tak yakin. hehehe pehtu a week after g scan. bila dah nampak dia dlm tummy, baru cayer.
share tau nanti!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009