Dah 2 Bulan

holla sweetie

sahur apa untuk Ramadhan ke-2 ini? saya balik rumah, bersahur dengan Hubby Sayang. MIL masak sedap masa berbuka. ada ketam, ada ayam, ada terung...haish...banyak betul makanan. ihikssss yang best ada sup kaki ayam. memang teringin betul & thanks a lot to MIL yang masakkan. so sedap!

sambil menunggu solat Subuh, saya tengok² semula pic 2 bulan yang lalu. pic yang amat memorable. ihikssss...tiba rindu saat² busy dengan segala preparation. Kak Ngah, cepat kahwin!!


saat disatukan


bila nak pergi Pangkor Island lagi?

well, semalam genap 2 bulan usia perkahwinan kami. semoga ikatan ini terus kekal bahagia sehingga akhir hayat kami. insyaALLAH, lagi 7 bulan lagi akan lahirlah permata cinta kami.

Sayang, love you so much. terima kasih untuk 2 bulan yang so wonderful & full of laugh.

8 Comments:

Syidah said...

g pangkor bawak baby skali..honeymoon kali ke2 ngan baby terus

farahfatihah said...

waaa seronoknya tahun ni raya dah berdua kan? me, thun ni last as a single

dialicious said...

rindu kan saat2 sebuk begitu n sentiasa menjadi perhatian sbb berdarah manis..hehehe..so camne puasa sbg preggie?

♥♥relyza♥♥ said...

syidah, hubby kata baby tinggal pd nenek dia kalo nak gi bercuti. hahahaha

♥♥relyza♥♥ said...

farahfatihah, aah. kena fikir persiapan utk 2org skrg ni. ngeeee

♥♥relyza♥♥ said...

diah, aah. rindu sgt2!!! puasa? so far OK. baby cpt lapo tp maintain sbb dia kuat. ihiksss bila berbuka, memang air suam wajib bergelas2. memang ketagih air masak je skrg

twentytujuheleven said...

nape tak gi pulau lain.....? kan lagi best....

♥♥relyza♥♥ said...

twenty, ada org bg hadiah kawen ke pangkor.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009