1st Pic of Our Award

hello sweetie

im now 6 week pregnant! macam tak percaya. bila ditambah, ditolak, dibahagi & didarab, ala² bunting pelamin rasanya. ihikssss

since i got irregular period, doctor had advise me to come again 2 week after i went to confirm my pregnancy. so, i went for scan on Thursday. subhanallah! indah sungguh kejadian ALLAH. saya macam tak percaya yang kini dalam tubuh badan saya, in my tummy to be exact, ada satu nyawa yang akan bergantung hidup dengan saya selama lebih kurang 9 bulan. makan dia, minum dia, udara dia, semuanya dari saya.


our ONE award

saya tersenyum sahaja. terus jumpa Hubby Sayang & tunjuk pic ini. Hubby Sayang pun nampak tak percaya & too excited. insyaALLAH, bulan Mac 2011 nanti, lahirlah ONE award kami ini.

Ya Allah, jadikanlah kandunganku ini sihat sejahtera. jadikanlah anak dalam kandunganku ini seorang hambaMu yang soleh & taat pada segala perintah & laranganMu, Ya Allah. jadikanlah juga anak dalam kandunganku ini seorang anak yang sempurna sifatnya & memiliki akhlak yang terpuji, Ya Allah. kurniakanlah juga kesihatan yang baik untuk aku & lindungilah aku & kandunganku ini dari perkara² yang memudaratkan. aku bermohon perlindunganMu, Ya Allah.


source from here

16 Comments:

Puan nadxoxo said...

best kan ^^

nad smpi skrg pun kadang x caye lg ada baby kat dlm walopon dah nk beranak dah ahahaha

makbed said...

congratsss.. excited kn? enjoy the journey.

♥♥relyza♥♥ said...

nad, aah. rasa best sangat2. haish nad ni. perut dah besar pun still tak caye? heheheh

♥♥relyza♥♥ said...

makbed, yup! excited sesangat

◕‿◕ M a S s ◕‿◕ said...

enjoy ya !

jangan sedih2.
jangan marah2.
happy selalu ok !

kay kamal said...

wow cngrats!! hamboi2 dia bunting pelamin..huhu

♥♥relyza♥♥ said...

mass, tips ni. tQ tQ. akan sentiasa ceria. boleh jd geng auji nanti. ihiksss

♥♥relyza♥♥ said...

kay, tak tau la pelamin ke hornymoon. hahahaha awk pun tak lama lg tu...

Lyn Yusoff said...

congrats dear..
jaga kandungan tu elok2 ok...

♥♥relyza♥♥ said...

kak lyn, i will kak. tQ

hana yoriee said...

anor!! congrats! mesti tersenyum je dia skrg..hehe..jaga diri elok2..

dialicious said...

congratsss lyza!akhirnye percaya jgkkan..hehehe.penuh dgn teka teki aritu.

nikuze said...

congrats..same2 lar kita..i pun baru je daoat tahu i pregnant. nanti boleh share info ngn u eh.

♥♥relyza♥♥ said...

hana, tQ dear. hehehe tersenyum selalu takde la. kang org tgk kata gila plak. tp dalam hati mmg lompat2 happy. ngeeeeeeee

♥♥relyza♥♥ said...

diah, aah! amat berteka teki hari tu. at last, tak sangka la gak bunting2 pelamin. hakhakhak

♥♥relyza♥♥ said...

nikuze, yer ke? dah bape minggu? bestnya! tahniah buat awak gak

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009