Pangkor Island Beach Resort


morning dearie

yer yer, kami berbulan madu sambil berlibur merehatkan otak & badan di Pangkor Island Beach Resort. kami check-in 15 Jun, sehari lepas majlis di rumah Hubby Sayang. aci ngelat dari aktiviti mengemas rumah yang macam tongkang pecah. hihihi...kami pergi dengan voucher, hadiah perkahwinan pemberian kawan Hubby Sayang. berbaloi²! total penginapan 3hari 2malam kami di sana only RM600++ including RM440 for the voucher. nak voucher lagi!!!! (sila berhenti merengek mengada sebelum kena lempang laju²)

sampai di Terminal Jeti Lumut, kami park IVee di parking bertingkat nearby. untuk 3hari parking, it cost us RM15++ only. murah, kan?

sambil terkedek² jalan sambil seret beg & berposing segala masa Hubby Sayang gegeh snap² pic, kami terus ke kaunter tiket Pangkor Island Beach Resort. tammo terlepas next ferry schedule. ihiksss

untuk ke resort ini, mereka sediakan feri khas untuk para tetamu mereka yang akan terus ke jeti mereka sendiri. ala² private jetty la neh. saya akan update kemudian harga tiket untuk 2orang pergi/balik yer. terlufer! ferry resort ini ada banyak schedule. sila pilih secara sukahati bila masa untuk sampai sana. ngeeeee

feri kaler kuning yang tengah tunggu kat Berth 2 ini yang akan bawa kami straight ke private jetty resort itu. tak penuh pun feri tu. ada 3 couple lain. saya rasa newly-wed gak tu. hihihi tetiba kepochi.

okeh! masa untuk naik feri. continue bila dah sampai private jetty resort tu nanti ekkk..
"Sayang, tunggu aNoR"

6 Comments:

hana yoriee said...

wahhh..bestnye hanimun..hehe..nnt update lg tau?

Syidah said...

best x pangkor? xbest pun kalau dah pegi ngan org tercinta mesti best kan!

farahfatihah said...

wahhh best2..selamat berlibur =)

Matjoe said...

fewwit, honeymoon tu...

♥♥relyza♥♥ said...

hana: tgh kumpul mood neh. hehehe best wooo hanimun. sj je nk bg jeles hana

syidah: best gile!

farah: dah selesai berlibur pun. ekeke

matjoe:jeles lah tu. hehe

Sumijelly said...

waaaa....jeles..jeles...lom pernah sampai PANGKOR lagi....
nak ajak la my IR g pangkor..muahahha

Sumijelly.com

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009