Wedding Dress

hi all

agak lama tak bercerita pasal baju panten saya & mr X ni. kami dah banyak kali ke sana. saja nak tengok progress sambil memberi komen & kritikan pape patut. hahaha gila kejam saya kan? well, saya bayar maaaa. so, saya berhak nak demand. it's our money!

ok ok. later kita story lain. nak tunjuk sipi² baju yang dah 65% siap. dah snap lama pic ni. masa bulan April lalu. beading pun takde lagi & tak siap. ngeeeeeeeee




ntah macam mana la rupa baju pantenku ini. takutnya................

20 Comments:

kay kamal said...

rajennye u monitor.hehe

Lyn Yusoff said...

cantiknyer...
sure nnti pakai pun sweet jer...
eermmm bila lah my turn.. huhuuhu

@ty_farEd said...

waaa...cantik nyer.... tak per..tawakal ek..mesti cantik nyer ar... :)

hana yoriee said...

waaahh..santek la!

sue mrs.pink said...

msti cantek pya...

r3d lollip0p ♥ said...

semakin hampir! 12th june! tarikh keramat ;). dan saya akan pulang ke tanah air pada hari itu

♥♥relyza♥♥ said...

kay kamal, buat2 rajin. kalau tak, diorg wat sambil lewa nanti. ngeeee

♥♥relyza♥♥ said...

lyn yusoff, eeh. bukan dah tak lama ke ur turn? hihihi

♥♥relyza♥♥ said...

aty fared, yup. hopefully it will turn out nice & awesome! risaunya

♥♥relyza♥♥ said...

hana yorie, tQ dear. tak siap lagi tu...

♥♥relyza♥♥ said...

sue mrs pink, hopefully...dah termimpi2 neh

♥♥relyza♥♥ said...

sis, kalau tak boleh kita jumpa kan kan

farahfatihah said...

sure gojes!!!

Amalina said...

i heart ur dress dear, it looks sweet =)

♥♥relyza♥♥ said...

farahfatiha, amin. minta masinlah kata2 awak tu. hehe

♥♥relyza♥♥ said...

amalina, tQ dear. malu ai

dD Fabulous | sitekateki said...

dont worry...sure letop punya baju ko...

♥♥relyza♥♥ said...

dD, hopefully la beb...aku riso gile ngan baju sanding aku neh

cik senah said...

ermm.. walaupun just snap pic aje.. rasanya.. mesti lawa baju tue nanti..

p/s : jgn lupa buat "tayangan perdana " bila dah ciap sepenuhnya baju tue nanti k..? :) [wajibbb.. ! ] heheh

♥♥relyza♥♥ said...

cik senah,
hehehe kita dah tgk baju tu. suka la gak. ahakssss
tayangan perdana ekk...kena tunggu 1wk pas kawen la. hahaha

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009