Wedding Bunting

10 hari lagi!!!!

saya memang buat gila. baru nak buat wedding bunting. esok hantar print. malam ni baru nak edit ngan Kak Ngah. hahaha

sebenarnya, bunting & banner ni takde dalam list pun. suddenly Ayah request. so, tammo menghampakan Ayah, saya akan buat. pic pula ambil secara rawak dari pic kami berdua masa keluar ngedit. hahaha simple.

nak tanya sket neh. katne boleh jumpa pic holder ke pic stand (saya tak tau apa nama ia) seperti dalam pic? saya cari tapi tak tau katne. uhukssss


tetiba rasa nak wat banner giant size macam pic bawah ni. hahaha letak kat jalan masuk utama PA. agak² Ayah approve tak?




pic taken from here

yang kecik tak siap lagi, dah verangan nak buat yang besar. hahaha

8 Comments:

Jasmin Hassan said...

:) banner i ni dah kene curi ok. sedih gile.

Amalina said...

ok banner besar gedabak tu very the vogue ok..sgttttt sgt suke2..tp haruslah kne caras ngan my parents..hihihi

btw ur bunting ni from what material? if macam poster/banner/kain rentang yg slalu tergantung kat tepi jalan or kat tiang lampu tu, rasenye tak payah pakai pic stand holder tu..try pkai tiang kayu yg ade paku kat hujung, n pacak kat mane2 u nak..then gantung ur bunting kat paku tu :D

my 2 cents =)

♥♥relyza♥♥ said...

jasmin, yup i know. sape lah yg curi ur banner tu. takde keje btol kan

♥♥relyza♥♥ said...

amalina, yg stand tu nak wat pic size leeby kurang mcm dlm pic tu. nak letak kat entrance or meja guest book. ngeeeeeeeeeee

Kancilbiru said...

wah mesti ko debarkan...hehe

♥♥relyza♥♥ said...

nizaa,
dupdapdupdap
skrg tak berdebar...tp MARAH!
hahaha

cik senah said...

hermm.. lawa banner jasmin hassan tuee.. ( pic pun nice aje.. ) :) tapi.. kena curik ek..? alahai.. awat lah banner pun nak "sapu" jugak niee..? haru betoiii.. :)

♥♥relyza♥♥ said...

cik senah, lawa kan banner jasmin tu? creative gile... keji gile org yg curi tu. ntah apa dia nak wat ntah..

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009