Pengkritik Tegar

tadi entry happy², tetiba terselit entry emo. hahaha

saya OK. very² OK. saja nak share kat sini. pada saya, it's normal. bak kata pepatah "rumah dah siap, pahat masih berbunyi". erk, macam ada silap sikit je ayat pepatah ni. argh! tak kisah, asalkan same meaning. ngeeeeeeeeeeee

ramai sangat yang nak jadi pengkritik. saya tak hairan pun. majlis dah selesai pun. semua dah selamat. saya pun puas hati sangat². mereka² tak tahu sebab musabab saya pilih design begini, warna begitu, corak macam ni & blablabla... Lagipun, ianya hari bersejarah saya, kan? terpulang pada sayalah nak macam mana. pada pandangan mata saya cantik & hati saya puas, so buat apa saya kena puaskan hati yang lain? sakitlah weh kalau kita kena tanya pendapat setiap orang semata² nak puaskan hati orang lain. ada orang kisah hati kita tak?

sometime, kita kena consider juga hajat orang² tua dalam keluarga. dilema sungguh!

5 Comments:

fia said...

salam..nice blog...biasalah perkara mcm tu terjadi dlm majlis perkahwina..asalkan awak tau apa awak nak..betul tak..i follow u

♥♥relyza♥♥ said...

fia, tQ following me. aah...perkara macam tu stended je. dulik kan. janji kita senang hati. hehehe

Lyn Yusoff said...

Alaaaa... biasalah tuh..
bukan senang nak puaskan kehendak org..
yg penting tuan punya badan suka..
tak gitu???

♥♥relyza♥♥ said...

kak lyn, btol sangat² tu. ihikss pasni turn akk plak

ally said...

alhamdulillah suem dah lepas kan..juzs pekak kan telinga je la awk..bukan ape, menda dah lepas, awk pon dah selamat kahwin..n juga tgh bahagia..hihi..

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009