Marah Gila!

wey...

ko ni janji macam mana? ko janji hujung bulan, ko nak tunggu hujung tahun plak ke? pejadah macam sial ko neh hah? orang lain nak buat, ko nak buat gak. tapi satu apa konsep bisnes ko tak faham kan? ikut sukatimakpakko tukar sana sini, cakap tak serupa bikin semua. nak duit baru kerja jalan. konsep mana ko pakai weyh.

aku belajar komputer, software semua tu tapi still dalam syllabus aku ada subjek bisnes. sikit sebanyak aku tahu juga basic. ko tu? macam tak tau basic langsung!! ada gak subjek agama. jatuh munafik kalau dah berjanji tapi tak tepati janji itu (correct me if im wrong). ko tahu tak? aku takde nak kata ko munafik ke apa. tapi ko boleh fikir sendiri la tahap ko kat mana, sebab ko tu suka sangat berjanji palsu & cakap tak serupa bikin.

argh!!!!! seriously aku memang hangin gile kat ko!

12 Comments:

Lyn Yusoff said...

sabar dear...

♥♥relyza♥♥ said...

kak lyn,
tak boleh nak bersabar dah neh.

cIk pEnNa said...

sabar ye..
nak jd pengantin..
nnt muka x berseri..

~ thalhazlin ~ said...

dear, nape neh?
cool eh dear. *hugs*

♥♥relyza♥♥ said...

cik penna, bab ni mmg tak blh nak control dah

♥♥relyza♥♥ said...

thalhazlin, nnt sy cite. details-nye entry...

.:Mrs. Engineer:. said...

uisy...kronik nye...sabo eh...

.:ANN512:. said...

*hugs* erk? nape ni?..sabar eh,tunggu ann lari dulu baru baling pinggan mangkuk segala..huhu

suezensuzanna said...

ehh!...jgn mrh2..bakal pengantin x elok mrh2

♥♥relyza♥♥ said...

mrs engineer, tgh bersabar ni. ihiksss

♥♥relyza♥♥ said...

ann512, hahaha tammo baling2. nak sepak terajang jek. wahahahha

♥♥relyza♥♥ said...

sue, hehehe...cuba tammo marah neh sue.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009