Lovely Dais

ada banyak menda nak cerita, nak share dengan semua. tapi, kawan² semua kena tunggu tau. currently, my Hagumi ada di PA. tak sempat lagi nak balik sana ambil. Eya pun tinggal kat sana dulu. kasi rest.

saya singgah blog RassWeddings. eeh, ada pelamin sayalah. teruja seketika. hahaha



cantik tak? korang kata tak cantik pun, pada pandangan mata saya, ia amat amat cantik! hehehe

nanti saya cerita kisah² lain yang berkaitan ok

27 Comments:

ally said...

sgt2 cantik tau..cantik2..update lg tau..=)

♥♥relyza♥♥ said...

ally, tQ. tungguuuuuuuuuuuuuu

mysarah said...

sweet n lovely =)

td i blogwalk n i rasa i ada jumpa satu blog ni letak pica ur pelamin n most of the readers love it ;)

♥♥relyza♥♥ said...

sarah, kat blog mana?

.:Mrs. Engineer:. said...

dear, cntik bangat.... :)

♥♥relyza♥♥ said...

mrs engineer, cantik ekk...heheh tQ

Kancilbiru said...

wah cantik tau...sorry la tak dapat pegi wedding ko..aku ada test la haritu...anyway,selamat pengantin baru...:)

♥♥relyza♥♥ said...

niza, tQ tQ. takpe la...blogger sorg je kot yg dtg. kak sumie
hehehe

Amalina said...

laaa.it's urs kee..mmg chantek sgt..simple yet nice..i suke!

♥♥relyza♥♥ said...

amalina, yup it's mine. nape ekkkk

Amalina said...

i rase dah ade blogger put gambar dais u ni..tp i tak ingat sape =)

♥♥relyza♥♥ said...

ouh yer ke...
kat mana??? meh nak link

cik yaya said...

santik la..sweet n simple je. yg dhiya jd pengapit tu masa btandang ke?

hana yoriee said...

anor!! lah..ni pelamin hari besar awak ke??? haishhh..hana yang letak kat blog hana!! haritu google2 pelamin ni ada dalam google image.tp mmg tak tahu dr siapa..serious! kalau tahu anor tun punye pelamin dah lama hana bgtahu di fesbuk..hehehe..anyway..pelamin ni mmg telah menjadik rebutan ramai org..baca lah kat blog hana..hehehe..=
p/s: takpekan saya dah tepek awal2 pic pelamin ni kat blog hana?

irenedahayu said...

ling, bebola tu ko punyer ke kedai puyer?

♥♥relyza♥♥ said...

hana, takpe2. tunggu panten upload pic lmbt sgt. cuti sakan kekdahnya. heehhe wah! dah ramai suka ekk pelamin tu. buat2...it's nice utk bwh khemah & yg nak kelainan. pd pndgn anor laaaa

♥♥relyza♥♥ said...

yaya, tQ. yup! dhiya jd pengkapit bertandang. nnt tunggu pic k. nasib pengkapit tak overshadow panten tau

♥♥relyza♥♥ said...

dayu, latern tu ke? tu owner pelamin punya. aku tak jumpa tmpt nak beli pun. hehehe

diri aku said...

cantik!!sgt100x!!! jatuh chenta!

♥♥relyza♥♥ said...

diri aku, tQ dear

sk said...

canteknya pelamin... suka sgt!!

congrats ek for ur wedding :)

♥♥relyza♥♥ said...

sk, tQ dear. anor pun suka sgt kat pelamin ni. rasa nak sanding lagi & lagi

Lyn Yusoff said...

cantik ur pelamin..
kak lyn suka...
nnti bagi kak lyn contact no erkk...
hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

kak lyn, i will kak. akak kena start fikir² design pelamin macamne if nak new design. hehehe

cIk pEnNa said...

cantik sgt pelamin tuh!

=)

♥♥relyza♥♥ said...

cik penna, tQ dear.

rose said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkk!!
suke sgt tgk..
suke..suke..suke..
bwk ke mimpi la saya malam nie..
hehe..

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009