Lovely Dais Again

sebenarnya, saya suka sangat² dengan pelamin saya ini. tak tahulah sebab apa. mungkin sebab apa yang saya imagine berjaya diadaptasi ke realiti. first time saw it that night, my heart really melted. rasa nak tidur bawah khemah mengadap pelamin. hahaha buruk perangai!

the best part is, bukan saya sahaja yang melted dengan pelamin ini. jiran² yang datang semua suka. siap tak sabar² nak bergambar dengan panten malam nikah tu. seriously, the dais looks more outstanding at night.

mari saya tepek picca lovely dais saya ini banyak². ngeeeee (jangan ada yang muntah colorful plak yer)
















apa pendapat kawan²? masa discussion, takde langsung mention pasal lantern. hari pasang pelamin, tuptap tengok ada lantern. match plak ngan tema. kerusi tu supposedly cleopatra design. technical error (mis-communication) plak with them. payung depan dais tu asalnya payung masa berarak. tak tahu nak letak mana, so they just put it in front of dais. again, it's match! idea untuk letak orkid adalah dari pihak vendor sendiri & pomander flower kecil² pada langsir belakang juga idea beliau.

untuk malam nikah, dais has been set up by dD. he done lots of thing that nite. during reception also done by dD since they came a little bit late. they also didn't provide extra carpet for in front of the dais. terpaksa bawa keluar carpet peribadi. ngeeeee the rest, is just PERFECT!

ouh yer, kalau nak tahu, ini adalah hasil kerja tangan Rass Deco Wedding. kawan² boleh bawa design sendiri & bincang dengan mereka. insyaALLAH, mereka boleh lakukan & harga bisa dirunding!

25 Comments:

ally said...

betu la relyza..mmg lawa sgt..lg2 sebelah mlm..terserlah keindahan dais tu..mesti masih feel2 dok atas tu ek..

kay kamal said...

mmg btul la..at nite its simply outstanding

hana yoriee said...

waahhh..betullah anor..malam mmg cantek sgt!!! sukenya.. =)

MahaMahu said...

I like the pelamin tu indah di waktu mlm bagi lah nama "pelamin terang bulan" heheheheh.. tapi memang suka cantik pelamin tu...

farahfatihah said...

yup u r rite..pelamin sgt indah!! buntang mata tgk tau!!

miss nona said...

erkk..adekah i telah tersalah anta komen?huu

◕‿◕ M a S s ◕‿◕ said...

memang cun pun !
ai like ! muahhh !

Lyn Yusoff said...

Fobulous n cantik sgt2..
kak lyn suka dais ni...
nnti leh recommend kt kak lyn erk.. hehhee

fati said...

1st time terjah sini.. sangat suka dekorasi pelamin itu~~~~.. fresh flower kah?

btw... santek!

nur zarifah said...

Cantik!

Tp rasanya pelamin ni sama mcm pelamin White Lace Tale masa reception dia kat Penang.

♥♥relyza♥♥ said...

ally, memang, rasa mcm nak buat dais tu kat umah skrg ni gak..hehehe

cik ieza said...

cantik nyeeeee pelamin tuh!! sweet sgt!

♥♥relyza♥♥ said...

hana, kan kan? rasa mcm nak malam je, tammo siang.ngeeeee

♥♥relyza♥♥ said...

kay kamal, tQ. lighting pun main peranan

♥♥relyza♥♥ said...

madi, macam ko tak tau taste aku kan...

♥♥relyza♥♥ said...

farahfatihah, mulut nganga tak? hehehe tQ dear

♥♥relyza♥♥ said...

miss nona, tersalah anta ke mana? ngeeeee

♥♥relyza♥♥ said...

mass, tQ beb. muahsss gak

♥♥relyza♥♥ said...

kak lyn, boleh aje. nak sy bg idea tak? hahaha tQ kak lyn.

♥♥relyza♥♥ said...

fati, bukan FF. tak seswai la FF bwh khemah. mahu layu semua munge2 ku nanti...tQ tQ

♥♥relyza♥♥ said...

nur zarifah, konsep lebey kurang sama. hasil dr berangan dgn tgk dais org lain. tolak tambah sana sini, jadilah seperti itu. ngeeeeeeeee

♥♥relyza♥♥ said...

cik ieza, tQ dear

journey of a lady said...

sangat2 cantek....bes nyer...

♥♥relyza♥♥ said...

journey of lady, tQ. memang besh! hehehe

Hunny Kitty said...

org kata less is more! mmg betul...~

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009