Jemputan Walimatulurus

Walimatulurus

dengan rasa rendah diri, saya & keluarga menjemput rakan² yang sudi membaca my lovely blog ke majlis perkahwinan saya pada 12 June 2010 di Bandar Puncak Alam.




Map ke rumah saya

harap sudi memeriahkan majlis perubahan status diri saya ini. ngeeeeeeeeee

7 Comments:

eynda said...

Selamat Pengantin Baru...trima kasih atas jemputan tapi akak tak dapat hadir sebab busy saat2 akhir nak pindah ni...tengah stress :-p

♥♥relyza♥♥ said...

sis eynda, cahaya SPK tu dekat dah ngan PA neh. hehehhe

ravishingpeacock said...

congrats n selamat pengantin baru!!!

Dyalycious said...

dhiya pasti dtg..hehehe

Aku Memang BeGiNi said...

tahniah, selamat pengantin baru,moga bahgia hingga akhir hayat

missbutterfly said...

wah..2days to go! congrats in advance!

kay kamal said...

12th is waay full...i wish u the best...insya-allah all will b good

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009