Hantaran Kami

nak tepek satu² picca hantaran, tapi takde yang betul² menarik & tertarik. ahaha no lah. picca tak berapa nak cantik. tunggu dari OP or kamera lain, hopefully ada.

supposedly, hantaran kami 9 berbalas 11 sahaja. last minute, tambah 2 which means 11-13. saya dah agak gelabah. mana nak cari lagi 2 bekas hantaran since Mak just bought 10 pcs only from Nilai. ngeeeeeeeeeeee....luckily, dulang hantaran masa Pakteh bertunang kaler silver. so, saya belasah sahaja yang itu. letak pulut & kek, no need to deco² for these 2 dulang since munge tarak cukup woooo...

sessi tukar² hantaran dilakukan ketika upacara bertunang. rumah comey saya penuh dengan hantaran kami. so colorful okeh.


pulut & kek guna dulang lain


abaikan PA saya itu

hantaran kami biasa² sahaja. dD berjaya menggunakan sepenuhnya bunga cherry blossom yang dah lama beli itu. jenuh nak potong tau. since bekas hantaran saya berkaki pendek, bunga cherry blossom itu dibuat tinggi supaya tak nampak kependekan bekas hantaran itu. overall, memang suka sangat² dengan deco hantaran saya especially bekas hantaran for the ring. all of it simple, different & sweet. again, dD tidak menghampakan & he knows me very² well. tQ so much dD!

while from him, Cik Normah yang buatkan. she is my Hubby's aunt. memang bertangan seni Cik Normah ni. at first I thought, yellow roses tu FF. rupanya artificial & saya tertipu. kehkehkeh...memang berupa raja sungguh hantaran dari Hubby. I like!

insyaALLAH, bila dah dapat picca santek² untuk hantaran kami ini, saya akan upload one-by-one. pada sesiapa yang mahukan kelainan, i do recommend dD for decorating your hantaran. talk to him what you want & what is your budget, insyaALLAH, he will make your dream come true within your budget.

2 Comments:

adorable said...

hantaran cantik:)

♥♥relyza♥♥ said...

tQ sue. tau aje lah hasil tangan siapa kan

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009