Hantaran Kaler Pink

Hello sweetie

my hantaran to my Hubby Sayang. simple but sweet & nice. decorate by dD.

ada kisah disebalik proses menyiapkan hantaran ini. hehehe around 12PM hari nikah, baru dD settle dengan tugasan dia. tu pun lepas my lovely Mak mengamuk bising² sebab hantaran tak siap lagi (dD, ingat tak macam mana Mak aku bising? ngeeeee)

memula, saya with Kak Ngah mengadap hantaran² tersebut. kami hias & gubah ikut rentak tangan kami. memang sempoi giler! ater, tangan takde seni yang membuat. around 2AM hari nikah, dD start ngadap semua hantaran tu. alhamdullillah, he did it! all my hantaran super gorges (pada pandangan mata saya laaaa). mungkin tidak pada mata orang lain. as what I always said, lain orang lain taste.


hantaran berkaler pink dari saya untuk Hubby Sayang




hantaran kaler pink together² hantaran kaler yellow

ini saja koleksi hantaran untuk each item. hopefully ada yang lain dalam camera OP.


ring for him & potpouri. hantaran yang paling saya suka


shoe & socks


watch & specs


perfume ini amat wangi & rasa nak mamam


Baju Melayu & sampin Tenun Pahang. sampin tu hadiah dari Ayah untuk menantu sulung


Sepasang kemeja & seluar


wallet & belt

ini sahaja yang ada. nanti saya update pic hantaran yang lain yer.

15 Comments:

cik ieza said...

sweeetttnyeee hantaran pink =)

MahaMahu said...

I like (tak ada simbol tangan) tetap meriah and nice lah hantaran nak oder boleh wahhhhh..... sukaa

kay kamal said...

sakura..nice~

@ty_farEd said...

waaa...cantik lar...!!! bunge sakura pink.. sweet sangat..!!!

dD Fabulous | sitekateki said...

ha ahhh la...sweetnya...pink yg soft plak tu...suke2...

♥♥relyza♥♥ said...

cik ieza: sweet ek...pink memang sweet. wah!

madi: nak order ekk? dah nak kawen ker?

kay kamal: lagi ebst if ada FF sakura kan kan

aty: sakura yg diborong masa CNY lepas. hehehe nasib naik tak layu

dD: hehehe ko memang tahu taste aku.

kay kamal said...

mane la pulak nk carik fresh sakura kat msia ni.lol.berangan je la kite

aziraarif said...

para para sakura...pinkish...cun

♥♥relyza♥♥ said...

kay kamal: aah. verangan aje la. theeeeeeeee

ariaarif: tiba teringat cite aaron kwok tu. hahaha

Lyn Yusoff said...

cantiknya...
bunga2 sakura gitu...:)

Fathiyah said...

salam relyza
congrate! selamat pengantin baru =)

♥♥relyza♥♥ said...

kak lyn: tQ. MIL dah amik letak kat dining hall dia..hehehe

fathiyah: tQ tQ

ElyaElmo said...

relyza....cantik laaa...cene nk deco ala ala sakura tu...

♥♥relyza♥♥ said...

elya: bunga sakura tu beli siap². CNY sure ada bunga² tu. the rest sume kreativiti dD mengubahnya.

Hunny Kitty said...

oh!! terujanya tgk hantaran bunga sakura!!! SUKE!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009