Finally!

ouh no!!

masa makin dekat. beberapa jam saja lagi status saya akan berubah. dari CIK kepada PUAN. dari seorang BUJANG kepada seorang ISTERI.

dupdapdupdapdupdapdupdapdupdapdupdapdupdapdupdapdupdapdupdap

insyaALLAH, lepas Asar nanti kami akan ditunangkan. simple event, just for family members. hajat Mak saya.

selesai majlis pertunangan tersebut, kami akan bersolat Maghrib. selesai Maghrib, kami akan dinikahkan sendiri oleh Ayah saya di masjid berdekatan rumah. sorry, totally lupa nama masjid tersebut. hahaha ampeh!

lepas menikah, selesai sarung ring & hand-over mas kahwin, insyaALLAH, ada buat majlis berinai kecil untuk kami. the very simple one since at first place, memang takde pun berinai kecil ni. sekadar memenuhi permintaan orang tua. ikutkan saja. saya request potong pulut kuning. hihihi...

insyaALLAH...doakan semuanya berjalan dengan lancar & tenang. moga majlis ini diberkatiNYA. saya berdoa moga saya mampu menjadi isteri mithali buat suami tercinta... Amin...

23 Comments:

Dyalycious said...

mesti eksaited skang ni kan kak anor? dhiya doakan semua berjalan lancar n selamat..
eh chup..kek nak anta b4 asar ke?

nanti anythng akak msg je dhiya ye..
congrats kak ;)

Amalina said...

gud luck dear..insya-Allah everything will be great =)

cik ieza said...

hihi sure nebes giler nih....
congrates! all d best dear =)

Kancilbiru said...

selamat pengantin baru yer....moga bahagia ke akhir hayat..

farahfatihah said...

mudah2an..amin...hope semuanya berjalan lancar yer

Lyn Yusoff said...

selamat pengantin baru dear...
semoga kekal hingga ke akhir hayat..
Amin..

P/s: kak lyn tak dpt dtg.. coz ada my cousin wedding..huhuhu

cik puan fara said...

babe,
slmt melangkah ke alam baru :)

Sumijelly said...

semoga selamat segalanay yek Reylza...
insya allah..kalu kak sumi x sempat dtg hari sabtu, g hari ahad. Kalu x sempat gak..ko tunggu jerla POSTO hadiah dr kak sumi. Dah siap2 dh..tinggal nak pass jer kat pengantin.hak3

Sumijelly.com

sk said...

good luck.. n have fun!! =)

ally said...

dear, semoga semuanya selamat..=) happy for u..congratulations!

Matjoe said...

abis laa nkgo.

hak2, rileks aa, yg berdebarnya yg sebelah lagi tu

MahaMahu said...

tahniah annor moga gembira and bahagia sampai anak cucu sorry tak dpt dtg.. harap hadiah jadi pengganti diri ok..

♥♥relyza♥♥ said...

dya, tQ for the nice cake. cake tu sedap!!! nasib akak sakit kepala malam tu. if not, akak habiskan sorang² cake awak. hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

amalina, tQ dear. everything was perfect!

♥♥relyza♥♥ said...

cik ieza, memang nervous gile masa tu. alhamdullillah, semua selamat

♥♥relyza♥♥ said...

nizaa, tQ dear. tak nampak ko pun hari tu

♥♥relyza♥♥ said...

farahfatihah, tQ dear

♥♥relyza♥♥ said...

lyn yusoff, amin. takpe kak. nanti ada event pape, kita jupe ekk...jgn lupe jemput sy masa wedding akk

♥♥relyza♥♥ said...

diane, tQ beb

♥♥relyza♥♥ said...

kak sumie, tQ sebab datang. hadiah tu amat berguna OKEH. hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

sk, ally & matjoe:
tQ all....

madi: kena blanje aku neh

ElyaElmo said...

ok dear...gudlak k!!
baca doa bnyk2....:)

♥♥relyza♥♥ said...

elya, dah selamat dah

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009