1st entry as a WIFE

hye all!!

this is my first entry as cutey wife to my ucuk hubby, HAFIZUL BAHRIN. omg! omg! masa tengah type entry ni, kerinduan melampau melanda. hahaha sila jangan muntah ijo.

being a wife to my love is the best thing in my life. serba-serbi berteman. time makan, dah ada teman di sebelah. nak minum, dah tak buat segelas dah. nak keluar, ada yang escort. pergi-balik kerja ada yang hantar. nak tidur, ada yang dodoikan. 24/7 ada yang menjaga. ahakssss...everything is perfect!!!

kami masih ber'mood' raja sehari. al-maklum, masih berdua lagi. rasa macam masih bercintan-cintun je. alhamdullillah, semua berjalan lancar. saya sebaik mungkin cuba menjadi isteri terbaik buat my hubby. seboleh mungkin nak sediakan segala²nya buat beliau.

kalaulah dari awal² tahu begini indahnya rasa hidup berkahwin, sah² lepas cukup umur dah minta parent kahwinkan. hahahaha

22 Comments:

LanaBusyBee said...

tahniah puan^^ upload pic kawen yer hihihi

cik puan fara said...

hahahaha..
kan kan..
kalau lah tau life lps kawen sgt indah mcm ni, lps grad aritu tak tunggu2 dah
terus ajak dia kawen
hehehe


btw, congrats :)
sori xdapat pegi :(

dD Fabulous | sitekateki said...

waduhhh fellingnya...seronok ek kawin nie...dulu masa main kawen2 naper cam x best jew...hiksssss...

irenedahayu said...

ling.... nak tengok gambaq....

ally said...

wah..pengantin dah on9 dah..hihi..=)

Sumijelly said...

hamboi.... sonok tul yek...
apa2 pun semoga RUMAHTANGGA rahmat sepanjang hayat.. dn cepat2 timang ANAK....hik3

Lyn Yusoff said...

Selamat pengantin baru dear...
semoga kekal hingga ke akhit hayat...Amin..

eh.. gambar kawin mane?? kak lyn nak tgk ni....

farahfatihah said...

tahniah..ala dear, mana pic nye?

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

anor, cOngrats tau!

sorry aku tak dapat datang, nenda aku tak sehat. mase wedding kau, nenda admitted again. tu yang berbelah bagi nak p wedding kamu. ampon ek!

aku doakan kau yang terbaek. selamat perantin baru. semoga bahagia hingga ke akhir hayat. amin.

mysarah said...

ala sweetnya.. u buat i tak sabar nak kawen jer. ngeeee

♥♥relyza♥♥ said...

lana, memang nak upload. tunggu ye

♥♥relyza♥♥ said...

diane, ko OK lg pas grad. aku nak pas SPM. blh? hahaha tQ beb

♥♥relyza♥♥ said...

dD, best beb. cpt2 tawen

♥♥relyza♥♥ said...

dayu, sabaq naa

♥♥relyza♥♥ said...

ally, tak blh nak cuti lelama. tgn dah gatal nak update blog

♥♥relyza♥♥ said...

kak lyn, tQ so much. tunggu picca k

♥♥relyza♥♥ said...

kak sumi, tQ ekk.. anak? gulp!

♥♥relyza♥♥ said...

farahfatihah, pic ada. tgh sort out mana nak tepek. byk sgt

♥♥relyza♥♥ said...

lynda, takpe2. janji nenda ko sihat. tQ for the wish dear.

♥♥relyza♥♥ said...

sarah, cpt2 kawen. ngeee

AYW said...

ahhh rina pun nak kawen jugak lar.. dah gatall ni.. lol ..

♥♥relyza♥♥ said...

rina, cepat kahwin. anda takkan menyesal. hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009