PutaQ Alam

entry ni ala² sambungan dari previous entry.

ntah, bila dalam hati dah berasa pelbagai rasa, apa jua yang berkaitan akan dianggap negative. i know, it is bad. tambah² dengan masa yang sudah hampir dekat.

btw, rasa macam nak bertukar menjadi GORILLA. boleh tak? rasa nak pergi memaki-hamun orang² yang berkaitan. "Wei, ko tak faham ke apa aku rasa sekarang? 3 weeks pada ko macam 3 bulan lagi je kan? dengan confident ko cakap boleh settle. dah la cakap PUTAR ALAM. kat aku cakap lain, kat orang lain ko kata lain. padahal soalan aku tu sama je ngan soalan dia!

yer yer. saya hampir menjadi sawan. sawan sebab orang yang bertanggungjawab seolah sedang permainkan saya.

rasa nak cancel everything!!!!!!

4 Comments:

zulkbo said...

salam..
marah nampak?
sabor yek..
hu hu..

Matjoe said...

sabar dik. mmg org putaq alam ada kt mana2...

Dyalycious said...

nape ni kak anor?
saba la ye....
tension kot ni sbb dah dekat kan?

Wizana binti Abd. Jalil said...

Tumpang lalu ye....kalu sudi tgk2 le blog akak. ada barang manafaat untuk yang dah kawin. hihihi

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009