MUA Who Will Make Me Gorgeous

title tak boleh blah!

siapa yang tammo nampak cantik, menarik & da boom masa hari perkahwinan??? tolong bagitahu saya siapa yang taknak...for sure semua nak cantik, betul tak? al-maklum, raja 3hari. ONE day saya & mr X berlangsung 3 hari straight start dari hari nikah, bersanding rumah saya & bertandang. so, betullah raja 3hari..kan, kan?

memula ingatkan dah settle MUA ni. tup tap, last week yang saya meroyan marah² pada YOU tu, terus saya cancel segala dengan dia. yup! saya buat kerja gila dengan cancel perkara² begini dalam masa kurang sebulan dari ONE day kami. saya tak peduli dah. memang nekad.

luckily, my back-up MUA still available pada date² ONE day. thank you ALLAH. DIA datangkan dugaan, DIA juga berikan jalan penyelesaian. so, already book my new MUA. pricing affordable. saya siap minta dia make-up my mom & my 2 sisters tau. i want them to be gorgeous & sweet on my special day.

the best part, both of us siap SMS-ing till late nite. macam² tips dia bagi. advise me to wear lens to make my eyes look bigger. siap advise me to do threading untuk kening & vulu² mukaku. disebabkan kulit saya super duper sensitive including my lips, saya awal² dah demand lipstick that i'm not allergic to is from M.A.C. hahahaha really demanding & gedix punya bride2b. but seriously ok. kalau other brand, my lips akan bengkak & rasa macam pasir². dah try macam² brand tau. nasib tak try Bobby Brown. hahahaha

insyaALLAH, by this week before June, will go for trial make-up with my new MUA. if takde aral, will bring my Mom & Dad also. mereka akan jadi juri nanti. hehehe

nak tahu siapa ke? nak korang teka²-lah. MUA ini pernah di-promote oleh DikNawal kita...

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009