Pakej Menarik Membelai Diri

hello!

2, 3 hari yang lepas memang hari yang amat tekanan buat saya. pada sesiapa yang tahu, thx bagi banyak advise & sokongan. alhamdullilah, feel more better today. insyaALLAH, everything will going smooth after this. plsss pray for me.

dengan penuh rasa gedix & tidak sabar, saya berasa untuk pergi memanjakan diri sendiri. hakhakhak sila jangan ketawakan saya. orang lain ada buat, saya pun nak buat jugak. (dush! dush! kepala sendiri. ikut orang je tau. ngeeeeeee)

ada beberapa spa yang menarik hati saya. mereka pun ada call saya untuk set appointment. tapi, disebabkan saya bekerja shift, saya tak berani lagi nak set time. tunggu saya confirm dengan SV baru saya set appointment.

first spa yang memang saya terpikat dari dulu adalah Tajrii Spa. tengoklah pakej dia tawarkan...


korang nak bolot sengsorang pakej spa for 2 tu pun boleh. kira sengsorang korang ada 2 sessi la. ihiksss ouh, saya telah TERbuat appointment dengan spa ini. hahahah

then, berkenan gak dengan Tini Spa. saya call branch Ampang untuk nak bertanya & baru bagi 1 soalan, terus hampa hati lepas dia jawab "Kami takde pakej untuk pengantin to be". saya gatal² tangan call branch di Shah Alam & they return back my call after asked my name & phone number. surprisingly, they have bridal package. aik! pelik sekejapan. total for this package RM 385 for about 5 hours.

saya meneruskan lagi pencarian. bertambah gedix sebab usha Serenity Spa. tapi, tak bestnya sebab saya call berkali² tapi takde yang menjawab. bukan 1 branch saja, semua branch dia kat Shah Alam. hampa terus! (ayat mudah faham....REJECT!)

last but not least, Cendana Spa. saya cuba cari website or blog or sewaktunya, tapi tak jumpa. saya dapat pun dari blog Nariko. pakej dia amat amat menarik & berpatutan. ada 2 pakej untuk bakal pengantin yang spa ini offer. RM600 untuk 3 sessi yang agak details & RM270 untuk 1 sessi. both package cover from top to toe. hati terpaut pada Cendana Spa plak.

well, well, well...kalau mr X tahu ini, pasti dia bebel² sikit. ihiksss Nur buat pun untuk Sayang ler....

1 Comment:

farahfatihah said...

wahhh berbaloi2!!!! best2!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009