Lampu

pepagi dah entry pasal lampu. hahaha

semalam pergi Avalon Top Lamp berdekatan Tesco Ampang. agak rambang mata saya mencari² lampu berciri romantis. ouh! amatlah gedik diriku ini. disebabkan lampu untuk dinding dikepala katil tak dapat dibuat kerana ciri² katil panten saya, saya mencari lampu gantung yang berciri cantik, romantis & menarik.

dari tingkat bawah saya ke tingkat atas. ada 3 lampu yang membuatkan saya jatuh cinta.


suka yang ini sebab yang tengah tu warna pink. rm350 yer


lampu ia boleh ditukar² bergantung pada mood anda. rm400 ok


lampu ini ada remote & 3 cahaya yang boleh ditukar². i like & it will cost me rm420. dang!

nak cari sponsor-lah untuk lampu. anyone???

4 Comments:

Nurulhuda|Adlie said...

mahalnya lampu wehhhhh.. hehe

♥♥relyza♥♥ said...

huda, tu ler pasai. ko nak sponsor aku tak? hehehe

NICK IRFAN said...

cantik la lampu2 ni...

♥♥relyza♥♥ said...

nick, aah. amat santek. plus dgn regenya. ouh no!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009