Hunting For Hantaran Again

hari tu dah hunting dah...tapi tak lengkap lagi. yang best plak, ada je yang kami nak tambah. gediksss secara bersama. hahahaha

so, last week kami keluar meng'Google' hantaran. kedai tak buka lagi kami dah sampai. kami ke OU beli sunglass mr X. haaaa...dia lagi gedik kan? hehehehe Sayang, jangan marah yer

pastu, kami ke Sogo memborong perfume set untuk kami berdua. borong gak make-up set yang mencekik darah saya. hahahaha padan muka! takpe², pasni saya akan lebih comey dengan make-up² itu. Sayang kena tunggu aNoR bersiap yer

then, kami ke Sunway Pyramid beli kasut untuk mr X. hahaha kat sana je ada size. redah je lah!

FYI, semua ini berlaku bukan pada hari yang sama. gila hapa semua tempat nak pergi satu hari...hehehe

8 Comments:

Matjoe said...

berapa kali hunting daa. beli terusss

Ms ALiN-D said...

haah la igtkan pegi satu hari semua tu..gagah btul..rupenye tak ;)

♥♥relyza♥♥ said...

matjoe, duitnya tak dtg terus maaa ehehehe

♥♥relyza♥♥ said...

ms alin-d, hehehe tu la. tak gigih nak running sana sini

sophisticated bridezilla said...

wahhh dlm satu hari kamu berjalan cari hantaran. maseh bersabo mencari. kalo aku, kompem sok je la HEHE pemalas tul aku nih.

byk sudah setel babe? mcm lame lak tak jengok blog ko nih. haish~

alang said...

errrr, jgn sampai over budget dah le ye. Lepas ni nk hidup berdua LAGI byk duit nak pakai. :)

♥♥relyza♥♥ said...

lynda, nak kena babap ekk...asal lama tak jenguk? hehehe bab hantaran boleh kata dah settle la. ada versi2 gedik je yg tgh pk2. hehe ko amacam?

♥♥relyza♥♥ said...

alang, everything masih under budget. mmg sentiasa pk ttg kehidupan lepas kawen. takot tau! btw, tQ for reminding me....

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009