Hot & Daring

hello peeps!!

sekarang tengah mengerah otak untuk mengeluarkan segala idea² bernas bagi mendekorasi bilik panten saya. bilik dah siap cat. dah lama dah siap. haaaa sekali Mak pilih warna menyala kau! kebebasan buat Mak & Ayah membuat pilihan bagi anak sulung mereka. they too excited uolsss...




amacam, ada berani pakai kaler macam tu? hehehe Kak Red sure suka. nak lari sikit dari pink yang telah meng'conquer' hampir keseluruhan item dalam majlis ini. hahaha hot gitew!!

warna HOT & DARING macam ni jarang orang nak pakai, kan? tak kisah, ikut idea & kreativiti masing². so, saya perlu memikirkan sesuatu untuk jadikan suasana bilik kekal romantis & sweet.

haaaaaaaaa apa lagi. sila perah otak sekarang!

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009