Crown

morning dearie

pagi² ni nak tanya pendapat. crown mana santek?




saya macam sukakan kedua²nya. hahaha

20 Comments:

Miz Kadiah said...

saya tak pasti nak awak pakai yang mana satu. Sebab yg pertama tu macam banyak sangat batu2 kecil tu and nampak berat. Yg kedua tu nampak simple... Tapi kalau saya, saya pilih yang no. 2..

journey of a lady said...

errmmm xpandai crown2 nih..klu dua pilihan tu, suke yg 2nd cos simpler... tp xmcm besar ke?ke itu standard size? --> kn saya da kata xpandai crown2 nih

ElyaElmo said...

vote for no 1!!~ tampak elegant :)

Nurulhuda|Adlie said...

aku suka yg first, yang 2nd mcm lebar sangat la.. kat mata aku la.. :)

cik puan fara said...

1st

~zuera~ said...

me laf the 2nd one...

gud luck =p

cIk pEnNa said...

yg 2nd lawa..

=)

♥♥relyza♥♥ said...

miz kadiah,
yg 1st tu mmg berat pun. ngeeeeee

♥♥relyza♥♥ said...

journey of lady,
hahaha...nanti awk akan merasa gak nk pilih2 crown neh tau.erk...rasa sama je both size. sy yg tak letak betul2 kot

♥♥relyza♥♥ said...

elyaelmo,
wah! semangat neh. hehhe 1st tu nmpk kemelayuan kan kan

♥♥relyza♥♥ said...

huda,
tu la. 1st cantik kan? aku rasa sama je size. tp sebab aku tak letak btol2, tu yg nampak ia lebar sket dr yg 1st. ngeeeeeee

♥♥relyza♥♥ said...

fara,
1st ekk?? seswai tak pakai ngan gown?

♥♥relyza♥♥ said...

zuera,
me tooo

♥♥relyza♥♥ said...

cik penna,
nampak english style kan kan. tiba terbayang crown queen elizabeth. motif sgt!

kay kamal said...

me loves 2nd!

♥♥relyza♥♥ said...

kay kamal,
santek kan 2nd tu...aduh..nak both of it can? hehehe

cIk pEnNa said...

sy pilih 2nd sebab..x de le nampak serabut sgt..
simple but nice!
cun awk..

;)

♥♥relyza♥♥ said...

cik penna, yeah! agreed with u

~ShOpAhoLiC~ said...

2nd!!! tp depends gak on ur bj... if bj dah byk beads better pilih 2nd one... if bj simple ok la nak pilih yg 1st... ngeeee~

♥♥relyza♥♥ said...

shopaholic, my wedding dress more to english style. sy rasa mcm match ngan yg 2nd tu. 1st tu seswai with my songket. ahaksss

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009