Cousin Baru Lagi

short entry...

dalam 30 minit yang lalu, Pakteh (ayah budak tecik) call bagi tahu yang Makteh dah selamat melahirkan baby boy. yeah!! mangsa buli baru untuk kami adik-beradik. Abang, ajar dia main bola tau!

nak siap² ni pergi hospital. untung² dapat jumpa budak tecik yang lately ni meragam saja. nak kenal budak tecik saya?


ini dia budak tecik yang dah ada adik tecik


cuba teka yang mana kakak & yang mana adik

5 Comments:

r3d lollip0p ♥ said...

they are s0 ad0rable :)

farahfatihah said...

alolo comeynyer adik dia..dia pun comey gak!!

♥♥relyza♥♥ said...

sis, yeah! they are...

♥♥relyza♥♥ said...

farahfatiha...aah. kakak dia kecik2 lasak. adik dia diam je. td dah tgk

rynas said...

comei..comei..lately dok tgk gambo baby jer rasa nak tambah baby lah hehhehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009