Bunga Manggar

mari kita start meng'hapdet' info berkaitan preparation ONE Day saya & mr X. lama senyap sepi sampai bersemak my lovely blog ini. ingat sikit² ke wedding preparation ni? banyak wooooo! dari sekecil² kuman, sampaikan sebesar² gajah...semua kena fikir & settle-kan. tambah² kalau banyak yang DIY ni. haaa....bride2b out there yang bercita² untuk ber-DIY, silalah kumpul segala tenaga zahir & batin ditambah dengan setinggi² kesabaran yer. all the best!

bunga manggar DIY saya DONE. gigih tekun saya buat sikit² lama² jadi bukit. hahaha


Mak nak cucuk kat betik muda. hari Rabu before majlis dah boleh cucuk kot. takpe, masa tu dah ramai yang tolong. hehe

12 Comments:

kay kamal said...

gile tegar la u ni..truskan usaha!

Nurulhuda|Adlie said...

yay! siap, comel color pink.. :)

♥♥relyza♥♥ said...

kay kamal, hahaha usaha gigih utk wedding sndrik. berbaloi-baloi

♥♥relyza♥♥ said...

huda, aah. gile pink!

ReYNa said...

comelnya bunga manggar uu!!hihi

♥♥relyza♥♥ said...

reyna, tQ dear. jenuh ngadap

Dhiya said...

rajin nye....cantik2...sgt berbaloi :)

♥♥relyza♥♥ said...

dhiya, rajin tak rajin la kan. dgn menggunakan kerahan tenaga secara total. haaha

Riena said...

cantik nya pink diaaa....
sweet... dh kena chya matahari lagi dia mngelip kan?

♥♥relyza♥♥ said...

riena, aah. ia a bit berkilat tu. hehe

cik senah said...

hermmm.. hasil seni tangan bakal pengantin.. baguih2.. teruskan usaha.. cik senah sokongg.. !! hehe

♥♥relyza♥♥ said...

cik senah, tQ tQ. pasni blh upah sy yer. hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009