Barang Hantaran

teruskan lagi meng'hapdet' tentang ONE day saya & mr X. bukan apa, lepas ONE day nanti, saya minta cuti dari blogging 1wk++. hahaha

alhamdullillah, dah settle acara membeli barang hantaran. kami plan 9-11 dulang. tup tap last week, kami tambah lagi 2. so, it will be 11-13 dulang. hahaha saya plak pening kepala mana nak cari bunga cherry blossom untuk lagi 2 dulang tu. dulu saya beli masa Chinese New Year. kalau korang ada jumpa kat memana tempat yang ada jual, inform saya ekk...

barang² yang kami beli, mostly memang kami suka & pasti pakai. brand, nilai & harga semua tak penting. yang penting, ia berguna selepas itu. bukan takat cantik & mahal atas dulang masa kahwin tapi pastu tak guna. kan dah membazir namanya....

picca? hrmmmm tengah fikir² patut tepek ke tak. tunggulah ekkkk. kalau tak tepek sekarang, saya tepek lepas majlis. tunggu saya habis cuti. ngeeeeeeeeeeeeeee

tengah berkira² nak beli skincare set ke tak...tak pasal² tambah dulang lagi nanti. hahaha

5 Comments:

farahfatihah said...

ya betul tu, beli brg yg kita akn pakai ....xmembazir

♥♥relyza♥♥ said...

farahfatihah, aah...masa hari nak beli brg hantaran, Ayah siap msj "Shopping berpada²"...ekekeke baeklah Ayah!

dD Fabulous | sitekateki said...

jgn ditempek pic hantaran tanpa kebenaran meks ok....

♥♥relyza♥♥ said...

opsss...my PA masuk dah...
hehehe
tak tak...nak tepek barang² je kot. tu pun berjuta kali pk neh. barangan marhain je weh..kang ada carut aku plak. mak tammo noks

ElyaElmo said...

betol2!!~dulikan kawan2 kiter ckppp..takde brand laa ape laa...
yg pentinggg brg yg kiter beli nnt tu...bergunaa and kiter suka:D

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009