ATTENTION!!!

proses mengedar kad ONE day kami sedang hangat dilakukan. hahaha hangatlah sangat!

saya minta jasa baik para jemputan saya, please update me either you receive the card or not. saya amat amat amat risau jika ada teman² yang tak dapat kad undangan tersebut. sila inform saya jika ada yang tak terima yer. give me your email address & I'll send you the soft-copy of the card. hihihi

tQ for all cooperation.

14 Comments:

ally said...

dear, TQ so much..dah dpt dah kad u..=)

Nad Nazira said...

darling, nad dah receive the card. so sweet n lovely :P

zulkbo said...

salam ziarah hari jumaat..
penghulu segala hari..
moga kita mendapat hikmahnya
dan di kurniakan kesihatan
yang baik..

♥♥relyza♥♥ said...

ally, dah dpt ekk...gud gud

♥♥relyza♥♥ said...

nad, datang tau nnt. ihiksss

nizaa said...

dah dapat...:)

♥♥relyza♥♥ said...

nizaa, tQ update. kalo tak dpt, aku nak g marah posmen. ehhehe

*~nadia~* said...

congrats anor ya, persiapan suma da siap ke?

jasmin said...

Salam,

Thanks for the card..aku dah dpt kad hang..Insyaallah aku dtg nnt..tmn cempaka aci x?

♥♥relyza♥♥ said...

nadia, sume dlm progress g. riso btol. meh dtg tlg meh. ngeeeeeee

♥♥relyza♥♥ said...

jasmin, wslm. dtg la beb. tak kesah la memana umah. hehehe

nurnadia said...

HI!! sila layari laman blog saya untuk barangan pakaian wanita.TQ^^

dialicious said...

congrats dear..sori didnt make it..i ade catering kene jaga last week.sori sgt2..huhu..semoga menjadi isteri solehah n berbahagia selamanya..hehe

♥♥relyza♥♥ said...

diah, tQ dear. tunggu² gak awak datang tau. btw, congrate on ur pregnancy.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009