TQ Sayang!

hati saya amat cair sekarang ini!!!! mr X telah mencairkan hati saya yang sejuk beku dulu kala. huwaa amat tersentuh hati dengan apa jua tindakan & kata² mr X. i love u so strong lah!

"XxXx hanya nak aNoR gembira je"
"Apa sahaja yang aNoR mahu, XxXx akan cuba beri"


dan......akhirnya, satu lagi "My Lifetime Wishlist" telah di"strike-out". ouh my Sayang! u are so sweet....

of course, saya akan jadi modelnya sampai bila². my Sayang sudah pandai beromantika. saya suka!!!

p/s: sila jangan muntah hijau. picca will upload later. say cheese!!!

8 Comments:

nizaa said...

eeeeee....cepat la kebah demam...oii nk tengok gambaq...

@ty_farEd said...

sweet nyer.. sometimes man are unexpected kan!!! lelagi nak kawen nie.. ok ar tu... chaiyuk ar gak tuk husband to be~ tu ek.. daaaa :)

farahfatihah said...

so sweet ..moga berbahagia =)

♥♥relyza♥♥ said...

nizaa, sabor yer diknon hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

@ty_farEd, aah. dulu dia lain, skrg so sweet. lap him lah. hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

farahfatihah, tQ dear...

Anak Perak said...

hehe..aku dah lama x lyn romantik2 ni.meremang gak bulu roma mbacanya.

♥♥relyza♥♥ said...

Anak Perak, hahaha...nnt kalo dah ada taman dlm hati, takde meremang² dah...

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009