Rent It or Sell It?

holla peeps!

dalam simpanan saya, ada 1 baju yang saya amat pasti tak akan pakai ia lagi. hihi sebab dah tak muat mungkin or memori pada baju itu yang memedihkan. ouh! tutup cerita.

saya berkira² samada nak jual atau sewakan sahaja baju ini. dalam fikiran saya, saya berat kepada jualkan sahaja. hahaha

material bought from Jakarta. dijadikan kurung moden dari lace warna putih & satin warna cream untuk bahagian dalam. ada labuci pada lace & corak benang warna pink. tempah di Faiz Boutique, Subang Jaya.


corak pada lace


bahagian depan


bahagian belakang

kepada sesiapa diluar sana yang berkenan dengan baju ini, tinggalkan komen anda & email address. i'll reply you with the price.

jual murah² saja. siapa cepat dia dapat!

17 Comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

cntik lh baju tu... :)

♥♥relyza♥♥ said...

.:Mrs. Engineer:.,
aah. mmg chantek. tp takmo simpan dah.

~~Marne Abdullah~~ said...

brp hrg die?

♥♥relyza♥♥ said...

marne,
hrg utk rent ke sell?
gimme ur email address

ErriNa said...

please email me the price at honey_errina@yahoo.com

♥♥relyza♥♥ said...

ErriNa,
check ur mail dear

cik puan fara said...

ngeee.. dh pegang baju ni. nyaris nk pinjam time tunang dl.. hehehe

Aishah Rahim said...

Cantik baju tu. Kalau Aishah kecik dan belum bertunang atau hendak berkahwin, confirm Aishah grab.

momguess said...

pls email 2 me d price
momguess@hotmail.com

syifa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
syifa said...
This comment has been removed by the author.
♥♥relyza♥♥ said...

cik puan fara,
aah. kalo org itu tak ngada2 tak bg pinjamkan kan...
hehee

♥♥relyza♥♥ said...

Aishah Rahim,
haaa boleh aje kalo nak. buat pakai g wedding org. hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

momguess,
check ur mail dear

♥♥relyza♥♥ said...

syifa,
hrmmm ukuran bdn? tak tau nak cite la. size M kot. hahaa
dah emel!

melanie said...

cantik..
tolong emailkan..
size badan..
and price
ilhamelanie@yahoo.com

♥♥relyza♥♥ said...

melanie, check ur mail

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009