Project Alpha Season 2 Blogger’s Launch - Edisi Merah

okie!

macam saya katakan dalam entry lepas, hari ini adalah hari entry Project Alpha. hehehe banyak pic yang nak ditepek. tunggu nak di-edit saja ni.

entry ini, entry Merah. haaaa saya pasti kawan² boleh agak mengenai apa & siapa. yer! yer! 10 markah untuk anda kerana meneka dengan tepatnya.


snap dari jauh. yang merah tu RedDaddy oke


me with my idola, RedMummy


nasib baik tak jadi tangga. tQ heels ku yang menjadi penyelamat. hahaha

phew! akhirnya dapat juga saya bertentang mata dengan idola saya ini. seriously, saya gugup gila. tak tau nak tanya apa, nak cakap apa, nak borak apa ngan RedMummy. rasa diri kerdil je. ihiksss

RedMummy ni peramah je. walau dia penat baru balik dari kerja & terus datang ke e@Curve di Mutiara Damansara, beliau tetap maintain cun & vogue oke. senyum tak lekang tau.

p/s:ini bukan edisi membodek oke. ini penilaian jujur dari saya yang telah face-to-face & berbalas email & ber"tweet" dengan beliau selama ini

6 Comments:

Nurulhuda|Adlie said...

artis dah ko anor, hehe

♥♥relyza♥♥ said...

huda, blom lg weh. hehehe

rossoneri said...

tingginya kawan kamu tuh, brp tinggi dia, 6 kaki ke??

Sumijelly said...

jeles.......jeles......jeles.......

arghhhhh...x dpt g.tgk gmbr lagi jeles.......waaa....
nak ituttttttttttt...............

x kira..sabtu nie nak turun gak....huhuhu

Sumijelly.com

♥♥relyza♥♥ said...

rossoneri, ntah la...tp memang tinggi pun dia. kalo jln ngan dia, kalah retis uolsss

♥♥relyza♥♥ said...

kak sumie, waji dtg sabtu ni. ada rahsia besar tau!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009